• Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  189670 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  81807 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  79800 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  78487 keer gespeeld
 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  46396 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  27395 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  26188 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  22147 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  21471 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  20729 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  18841 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Counter Striker
  Spelen
  Counter Striker
  7613 keer gespeeld

  Shoot as many terrorists as you can

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  6327 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spelen
  Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  6121 keer gespeeld

  Oldschool graphics en moderne spanning, dat is waar het allemaal om draait in dit multiplayer actiespel. Neem het op tegen andere spelers van de hele wereld en probeer zo lang mogelijk te overleven op tropische eilanden, in droge woestijnen en andere omgevingen.

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  3316 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  2841 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  2574 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Indringer: gevechtstraining 2
  Spelen
  Indringer: gevechtstraining 2
  2296 keer gespeeld

  Ben jij de ultieme soldaat? Dan zijn de missies in dit razendsnelle 2D-schietspelletje echt iets voor jou.

 • Military Wars 3D Multiplayer
  Spelen
  Military Wars 3D Multiplayer
  2285 keer gespeeld

  Ga de strijd aan in dit superleuke 3D online schietspelletje voor meerdere spelers. Kies een team en schakel zoveel mogelijk vijandelijke eenheden uit om te winnen!

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  2046 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  1923 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Military Wars Warfare
  Spelen
  Military Wars Warfare
  1787 keer gespeeld

  Military Wars Warfare is een online first-person shooter voor meerdere spelers waarin je het tegen je vrienden opneemt. Speel het gratis samen met de andere online spellen van onze partners op www.supergames.io. Daar vind je alle .io-spellen, zoals agar.io, slither.io, supersnake.io en nog veel meer!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1508 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  1190 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Opstandelingen 2
  Spelen
  Opstandelingen 2
  1146 keer gespeeld

  Een aantal van 's wereld dodelijkste revolutionairen gaan nu de strijd opnieuw aan. In deze multiplayer 3D schietgame duik je midden in de actie. Ga met ze mee in een duel tot de dood met machinegeweren, sniperrifles en nog veel meer.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1020 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1001 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  728 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  659 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  656 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Combat Guns 3D
  Spelen
  Combat Guns 3D
  582 keer gespeeld

  Daag spelers van over de hele wereld uit in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij ze uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen? Kies een wapen en stort je in deze dodelijke strijd.

 • Soldatenstrijd
  Spelen
  Soldatenstrijd
  573 keer gespeeld

  Deze soldaten gaan de strijd aan met een hele stad vol gevaarlijke schurken en criminelen. Ze kunnen je hulp dus goed gebruiken! Verzamel de coole wapens en munten en zoek de sleutels om de actierijke levels te voltooien.

 • WWII: heldenmedaille
  Spelen
  WWII: heldenmedaille
  446 keer gespeeld

  Ga terug in de tijd in en beleef de actie van de Tweede Wereldoorlog nu zelf. In deze FPS beland je midden in de strijd. Bestorm de stranden van Normandië en vecht om andere plekken te overwinnen terwijl je de strijd aangaat samen met of tegen andere spelers van over de wereld.

 • War of Carribean Pirates
  Spelen
  War of Carribean Pirates
  421 keer gespeeld

  Deze 3D actiegame barst van de avonturen en spannende momenten. De dappere piraat is in een oorlog verwikkeld tegen een bende bandieten. Ga met hem mee om ze met zijn slagzwaard allemaal te verslaan en ze op te sluiten in de kist van Davy Jones!

 • Granaat Slaan
  Spelen
  Granaat Slaan
  346 keer gespeeld

  Mep de granaat zover mogelijk.

 • Army Combat 3D
  Spelen
  Army Combat 3D
  295 keer gespeeld

  De actie is heftig in dit multiplayer 3D-schietspel. Neem het op tegen spelers van overal ter wereld of kies voor virtuele soldaten in de offlinemodus. Kun je lang genoeg overleven om het tot de zoemer uit te houden?