• Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  199192 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  91099 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  90975 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  80417 keer gespeeld
 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  47912 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  31668 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  27270 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  23942 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  23643 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  21734 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  19339 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Counter Striker
  Spelen
  Counter Striker
  7948 keer gespeeld

  Shoot as many terrorists as you can

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  7719 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spelen
  Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  6701 keer gespeeld

  Oldschool graphics en moderne spanning, dat is waar het allemaal om draait in dit multiplayer actiespel. Neem het op tegen andere spelers van de hele wereld en probeer zo lang mogelijk te overleven op tropische eilanden, in droge woestijnen en andere omgevingen.

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  3532 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  3294 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  2995 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  2627 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Military Wars 3D Multiplayer
  Spelen
  Military Wars 3D Multiplayer
  2435 keer gespeeld

  Ga de strijd aan in dit superleuke 3D online schietspelletje voor meerdere spelers. Kies een team en schakel zoveel mogelijk vijandelijke eenheden uit om te winnen!

 • Combat Guns 3D
  Spelen
  Combat Guns 3D
  2353 keer gespeeld

  Daag spelers van over de hele wereld uit in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij ze uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen? Kies een wapen en stort je in deze dodelijke strijd.

 • Indringer: gevechtstraining 2
  Spelen
  Indringer: gevechtstraining 2
  2328 keer gespeeld

  Ben jij de ultieme soldaat? Dan zijn de missies in dit razendsnelle 2D-schietspelletje echt iets voor jou.

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  2229 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2163 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  2047 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Military Wars Warfare
  Spelen
  Military Wars Warfare
  1867 keer gespeeld

  Military Wars Warfare is een online first-person shooter voor meerdere spelers waarin je het tegen je vrienden opneemt. Speel het gratis samen met de andere online spellen van onze partners op www.supergames.io. Daar vind je alle .io-spellen, zoals agar.io, slither.io, supersnake.io en nog veel meer!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1544 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  1414 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1251 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  1200 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Opstandelingen 2
  Spelen
  Opstandelingen 2
  1194 keer gespeeld

  Een aantal van 's wereld dodelijkste revolutionairen gaan nu de strijd opnieuw aan. In deze multiplayer 3D schietgame duik je midden in de actie. Ga met ze mee in een duel tot de dood met machinegeweren, sniperrifles en nog veel meer.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  1037 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  1024 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  693 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Zwaar gevecht
  Spelen
  Zwaar gevecht
  579 keer gespeeld

  Deze 3D schietgame heeft tientallen intense missies voor je in petto. Ga de strijd aan met terroristen en maak ze een voor een af in de oude fabriek, of verpletter je vijanden in het woestijnstadje. Je hebt koevoeten, machinegeweren en nog veel meer tot je beschikking om korte metten met ze te maken.

 • Soldatenstrijd
  Spelen
  Soldatenstrijd
  573 keer gespeeld

  Deze soldaten gaan de strijd aan met een hele stad vol gevaarlijke schurken en criminelen. Ze kunnen je hulp dus goed gebruiken! Verzamel de coole wapens en munten en zoek de sleutels om de actierijke levels te voltooien.

 • Tankoorlog-simulator
  Spelen
  Tankoorlog-simulator
  532 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in deze 3D actiegame. Het is ten slotte oorlog! Kruip achter het stuur van een vette tank en blaas de andere tanks zo snel als je kan uit de weg.