• Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  14698 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  10392 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  10207 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  9713 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  9084 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  8267 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Slumber Party
  Spelen
  Slumber Party
  7988 keer gespeeld

  Tijd voor geroddel, gezichtsbehandelingen en manicures! Maar doe het zachtjes...

 • Belle en de nerd
  Spelen
  Belle en de nerd
  7758 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen gaan een middagje coole outfits passen. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  7085 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  6980 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  6794 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Prinses van het jaar
  Spelen
  Prinses van het jaar
  6682 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan de prinses-van-het-jaar-wedstrijd. Maar wie gaat er winnen? Dat hangt van jouw modevaardigheden af! Kun jij voordat de wedstrijd begint wat coole outfits voor ze samenstellen in dit aankleedspel?

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  6033 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  5840 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Sjiek prinsessenfeest
  Spelen
  Sjiek prinsessenfeest
  5416 keer gespeeld

  Deze prinses wil een feestje geven, maar ze kan het niet alleen af. Kun jij haar helpen met de boodschappen? Bovendien moet ze nog een thema kiezen en de woonkamer versieren in dit leuke spel voor meiden.

 • Princess Beach Party
  Spelen
  Princess Beach Party
  5377 keer gespeeld
 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  5171 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Feestelijke outfits
  Spelen
  Feestelijke outfits
  4935 keer gespeeld

  Cassie en haar moeder gaan naar een verjaardagsfeest. Ga samen op pad om leuke kleren uit te kiezen en kies meteen ook wat speelgoed voor Cassie uit.

 • Verjaardag van koningin Miranda
  Spelen
  Verjaardag van koningin Miranda
  4638 keer gespeeld

  Koningin Miranda, de moeder van prinses Sofia, is bijna jarig! Kun jij Sofia helpen met de feestelijke voorbereidingen? Zorg alleen wel dat je niet teveel geld uitgeeft!

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  4225 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Chloe's kraamfeest
  Spelen
  Chloe's kraamfeest
  4105 keer gespeeld

  Chloe organiseert een kraamfeest. Kun jij haar helpen om een mooie outfit uit te kiezen en samen met haar vrienden haar huis te versieren in dit leuke partyspel?

 • Fun Face-schilderfeestje
  Spelen
  Fun Face-schilderfeestje
  3850 keer gespeeld

  Deze coole tiener geeft een feestje met een boel gezichtsverf. Kun jij haar helpen alles klaar te maken voor de gasten in dit online spel voor meisjes? Ze heeft veel make-up, nodig, moet haar kamer versieren en ook nog een geweldige outfit kiezen!

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  3539 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  3537 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  3403 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  3359 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Party Down
  Spelen
  Party Down
  3138 keer gespeeld

  Trek je galakleding maar vast aan. Het is tijd om te feesten met beroemdheden.

 • Emoji-feest
  Spelen
  Emoji-feest
  2863 keer gespeeld

  Deze vrienden vonden de nieuwe tekenfilm over emoji's helemaal te gek en nu willen ze een speciaal emoji-feest geven. Kun jij ze helpen met hun outfits en de versieringen in dit online ontwerp- en aankleedspel?

 • Prinsessenfeest in het kasteel
  Spelen
  Prinsessenfeest in het kasteel
  2621 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen geven een feest in het grootste en mooiste kasteel van hun koninkrijk. Kun jij de perfecte outfits voor ze ontwerpen in dit leuke aankleedspel?

 • Studentenmeiden: lekker feesten
  Spelen
  Studentenmeiden: lekker feesten
  2520 keer gespeeld

  Het is tijd om te feesten voor deze meiden van de studentenvereniging. Het semester is voorbij, ze hebben hun laatste examens afgerond, en nu maken ze zich klaar om het te gaan vieren. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en accessoires te ontwerpen in deze aankleedgame?

 • Prinsessen: Party op een jacht
  Spelen
  Prinsessen: Party op een jacht
  2386 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een uitnodiging gekregen voor een exclusief feest op een jacht. Help je hen met wat geweldige outfits in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Modieuze prinsessen: ballonfestival
  Spelen
  Modieuze prinsessen: ballonfestival
  2110 keer gespeeld

  Wat doe je aan als je naar een heteluchtballonfestival gaat? Daar proberen deze stijlvolle prinsessen ook achter te komen. Kun jij een mooie outfit voor ze uitkiezen voordat ze naar het festival gaan in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Koninklijk zomerfeest
  Spelen
  Koninklijk zomerfeest
  2094 keer gespeeld

  Het is zomer en deze twee prinsessen willen een feest geven! Maar wordt het een strandfeest of toch een tuinfeest? En wat moeten ze aan? Jij kunt ze vast wel een handje helpen...

 • Prinses Tandarts en feestmake-up
  Spelen
  Prinses Tandarts en feestmake-up
  2093 keer gespeeld

  Deze prinses verheugt zich al tijden op dit feestje, maar nu heeft ze vreselijke kiespijn! Ga met haar mee naar de tandarts om te zien wat er aan de hand is in dit online spel voor meisjes. Zodra je klaar bent, kun je de prinses helpen met haar make-up voordat ze haar vriendinnen achterna gaat op het feestje.

 • Prinsessencollege: eerstejaarsfeestje
  Spelen
  Prinsessencollege: eerstejaarsfeestje
  1910 keer gespeeld

  Deze twee koninklijke telgen geven de toon aan op een school die alleen voor prinsessen is. Ze willen graag een paar nieuwe studenten op weg helpen. Help ze alles klaar maken voor een feestje voor al hun eerstejaarsvriendinnen in dit online spel voor meiden.

 • Prinsessen: meerminnenfeest
  Spelen
  Prinsessen: meerminnenfeest
  1863 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen leven in de zee. Ze willen een feest geven, maar het dreigt helemaal in de soep te lopen! Een schildpad heeft de oorbellen van een van de prinsessen gestolen en alle versieringen liggen verspreid door de grot. Kun jij ze een handje helpen in dit online spel voor meiden?