• Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  440 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Slumber Party
  Spelen
  Slumber Party
  1045 keer gespeeld

  Tijd voor geroddel, gezichtsbehandelingen en manicures! Maar doe het zachtjes...

 • Prinsessen feestmarathon
  Spelen
  Prinsessen feestmarathon
  1490 keer gespeeld

  Deze prinses houdt een feestje in haar kasteel, dat gewoonweg episch wordt. Kan je haar helpen ervoor te zorgen dat alles klaar is voor haar gasten? Ze heeft wat decoraties nodig en kies een elegante outfit voordat ze aankomen in dit online spel voor meisjes.

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  292 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Verjaardag van koningin Miranda
  Spelen
  Verjaardag van koningin Miranda
  541 keer gespeeld

  Koningin Miranda, de moeder van prinses Sofia, is bijna jarig! Kun jij Sofia helpen met de feestelijke voorbereidingen? Zorg alleen wel dat je niet teveel geld uitgeeft!

 • Fun Face-schilderfeestje
  Spelen
  Fun Face-schilderfeestje
  547 keer gespeeld

  Deze coole tiener geeft een feestje met een boel gezichtsverf. Kun jij haar helpen alles klaar te maken voor de gasten in dit online spel voor meisjes? Ze heeft veel make-up, nodig, moet haar kamer versieren en ook nog een geweldige outfit kiezen!

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  490 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  628 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Sjiek prinsessenfeest
  Spelen
  Sjiek prinsessenfeest
  1043 keer gespeeld

  Deze prinses wil een feestje geven, maar ze kan het niet alleen af. Kun jij haar helpen met de boodschappen? Bovendien moet ze nog een thema kiezen en de woonkamer versieren in dit leuke spel voor meiden.

 • Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  1184 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Prinsessen: Party op een jacht
  Spelen
  Prinsessen: Party op een jacht
  1195 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een uitnodiging gekregen voor een exclusief feest op een jacht. Help je hen met wat geweldige outfits in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  605 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Zussen zomerfestival
  Spelen
  Zussen zomerfestival
  1029 keer gespeeld

  Deze twee modieuze zussen maken zich klaar voor een geweldig zomerfestival. Maar wat moeten ze aan? Je kan hen helpen met beslissen in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Prinsessen: feestmeiden
  Spelen
  Prinsessen: feestmeiden
  1363 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen maken zich op voor een geweldige stapavond maar welke van de twee feestbeesten heeft de mooiste outfit? Help ze om kleding uit te zoeken en vast te stellen wie er het hipst uitziet in dit aankleedspel voor meiden.

 • Koninklijk zomerfeest
  Spelen
  Koninklijk zomerfeest
  1881 keer gespeeld

  Het is zomer en deze twee prinsessen willen een feest geven! Maar wordt het een strandfeest of toch een tuinfeest? En wat moeten ze aan? Jij kunt ze vast wel een handje helpen...

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  378 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Pyamaparty van peuterprinsessen
  Spelen
  Pyamaparty van peuterprinsessen
  1048 keer gespeeld

  Deze drie prinsesjes hebben hun eerste pyamaparty en dat moet natuurlijk in stijl gebeuren. Help ze een aantal geweldige outfits te kiezen voordat ze beslissen welke activiteit ze als eerste gaan doen. Zullen ze een theekransje houden? Een selfie maken? Wat karaoke doen? Jij mag het zeggen in dit online spel voor meisjes.

 • Princess Beach Party
  Spelen
  Princess Beach Party
  480 keer gespeeld
 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  875 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Prinses: voorjaarsvakantie
  Spelen
  Prinses: voorjaarsvakantie
  192 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben de grootste plannen tijdens hun voorjaarsvakantie. Ze willen overdag heerlijk relaxen bij het zwembad en 's avonds flink gaan stappen. Kun jij ze helpen om coole outfits uit te kiezen voor hun heerlijk weekje weg?

 • Heerlijk zomerfeest
  Spelen
  Heerlijk zomerfeest
  1649 keer gespeeld

  Dit meisje is uitgenodigd voor een supercool zomerfeest. Haar vrienden willen haar een makeover geven. Doe met ze mee terwijl ze een hele nieuwe stijl voor haar kiezen in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  482 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  685 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  301 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Glamorous Prom Party
  Spelen
  Glamorous Prom Party
  219 keer gespeeld

  This teen is going to prom for the very first time and she wants everything to be totally perfect! She’ll need to start with her makeup first in this dress up game for girls. Can you help her get ready for her big night?

 • Prinses: nachtfeest
  Spelen
  Prinses: nachtfeest
  548 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich op voor twee nachtfeesten en voor elk feest is ze op zoek naar een unieke stijl. Help haar aan coole outfits, toffe make-up en een mooi kapsel in dit make-over spel voor meiden.

 • Prinses Tandarts en feestmake-up
  Spelen
  Prinses Tandarts en feestmake-up
  378 keer gespeeld

  Deze prinses verheugt zich al tijden op dit feestje, maar nu heeft ze vreselijke kiespijn! Ga met haar mee naar de tandarts om te zien wat er aan de hand is in dit online spel voor meisjes. Zodra je klaar bent, kun je de prinses helpen met haar make-up voordat ze haar vriendinnen achterna gaat op het feestje.

 • Belle en de nerd
  Spelen
  Belle en de nerd
  456 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen gaan een middagje coole outfits passen. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  604 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!

 • Glamfeest noodgeval
  Spelen
  Glamfeest noodgeval
  1120 keer gespeeld

  Dit hippe meisje heeft een modenoodgeval en ze is ook nog laat voor een feest. Kun jij haar helpen om snel alles op orde te krijgen in dit online make-over spel voor meiden?

 • Ellie's wensenlijst voor de zomer
  Spelen
  Ellie's wensenlijst voor de zomer
  567 keer gespeeld

  Het is zomer en Ellie droomt al de hele tijd over het maken van een paar geweldige nieuwe outfits voor dit seizoen. Bekijk je met haar de outfits die op haar wenslijst staan en help je mee met beslissen welke gemaakt gaan worden in dit aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • Ellie's BBQ-feest
  Spelen
  Ellie's BBQ-feest
  167 keer gespeeld

  Ellie en haar vriend gaan een barbecue voor al hun andere vrienden geven. Kun je hen helpen om de decoraties te maken en alles voor te bereiden voor hun gasten in deze online-game voor meisjes?

 • Feestvoorbereidingen
  Spelen
  Feestvoorbereidingen
  1230 keer gespeeld

  Deze meid is bezig met de voorbereidingen voor een feest en haar huis is een grote bende. Zou jij haar kunnen helpen om alles op te ruimen voordat de gasten op de stoep staan?

 • Baby Boy Dress Up
  Spelen
  Baby Boy Dress Up
  25 keer gespeeld

  Baby Bobby wordt vandaag 1 jaar! Kleed hem op zijn allermooist voor zijn eerste verjaardagsfeestje!

 • Modieuze prinsessenverjaardag
  Spelen
  Modieuze prinsessenverjaardag
  98 keer gespeeld

  De prinses is jarig en haar vriendinnen hebben haar verrast met een paar leuke mode-uitdagingen. Stel haar outfit samen, help haar met haar make-up en nog veel meer in dit make-overspel voor meiden.

 • Prinses: Hawaii feest
  Spelen
  Prinses: Hawaii feest
  16 keer gespeeld

  In dit leuke aankleedspel heeft deze prinses een vakantie naar de tropen geboekt maar ze heeft geen idee wat ze moet aantrekken. Kun jij haar helpen om de perfecte look voor deze coole tikibar uit te kiezen?