• Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  14392 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  10086 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  9858 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  9611 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  8920 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  8195 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Belle en de nerd
  Spelen
  Belle en de nerd
  7641 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen gaan een middagje coole outfits passen. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  6785 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  6600 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  6499 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  5945 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  5499 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Princess Beach Party
  Spelen
  Princess Beach Party
  5226 keer gespeeld
 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  4692 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Verjaardag van koningin Miranda
  Spelen
  Verjaardag van koningin Miranda
  4638 keer gespeeld

  Koningin Miranda, de moeder van prinses Sofia, is bijna jarig! Kun jij Sofia helpen met de feestelijke voorbereidingen? Zorg alleen wel dat je niet teveel geld uitgeeft!

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  4104 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Chloe's kraamfeest
  Spelen
  Chloe's kraamfeest
  3886 keer gespeeld

  Chloe organiseert een kraamfeest. Kun jij haar helpen om een mooie outfit uit te kiezen en samen met haar vrienden haar huis te versieren in dit leuke partyspel?

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  3472 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!

 • Fun Face-schilderfeestje
  Spelen
  Fun Face-schilderfeestje
  3440 keer gespeeld

  Deze coole tiener geeft een feestje met een boel gezichtsverf. Kun jij haar helpen alles klaar te maken voor de gasten in dit online spel voor meisjes? Ze heeft veel make-up, nodig, moet haar kamer versieren en ook nog een geweldige outfit kiezen!

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  3314 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  3302 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  3241 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Party Down
  Spelen
  Party Down
  3041 keer gespeeld

  Trek je galakleding maar vast aan. Het is tijd om te feesten met beroemdheden.

 • Emoji-feest
  Spelen
  Emoji-feest
  2819 keer gespeeld

  Deze vrienden vonden de nieuwe tekenfilm over emoji's helemaal te gek en nu willen ze een speciaal emoji-feest geven. Kun jij ze helpen met hun outfits en de versieringen in dit online ontwerp- en aankleedspel?

 • Studentenmeiden: lekker feesten
  Spelen
  Studentenmeiden: lekker feesten
  1937 keer gespeeld

  Het is tijd om te feesten voor deze meiden van de studentenvereniging. Het semester is voorbij, ze hebben hun laatste examens afgerond, en nu maken ze zich klaar om het te gaan vieren. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en accessoires te ontwerpen in deze aankleedgame?

 • Prinses Tandarts en feestmake-up
  Spelen
  Prinses Tandarts en feestmake-up
  1910 keer gespeeld

  Deze prinses verheugt zich al tijden op dit feestje, maar nu heeft ze vreselijke kiespijn! Ga met haar mee naar de tandarts om te zien wat er aan de hand is in dit online spel voor meisjes. Zodra je klaar bent, kun je de prinses helpen met haar make-up voordat ze haar vriendinnen achterna gaat op het feestje.

 • Schurken op vakantie
  Spelen
  Schurken op vakantie
  1865 keer gespeeld

  Zelfs schurken gaan graag op vakantie! Kan jij deze boosaardige genieën helpen om een pauze te nemen van hun kwaadaardige plannen in deze make-overgame? Ze hebben een paar te gekke kapsels en outfits nodig waarmee ze er zowel spookachtig als schitterend uitzien!

 • Prinsessen: meerminnenfeest
  Spelen
  Prinsessen: meerminnenfeest
  1824 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen leven in de zee. Ze willen een feest geven, maar het dreigt helemaal in de soep te lopen! Een schildpad heeft de oorbellen van een van de prinsessen gestolen en alle versieringen liggen verspreid door de grot. Kun jij ze een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Zussen met discoliefde
  Spelen
  Zussen met discoliefde
  1792 keer gespeeld

  Het is tijd voor een feestje voor deze twee trendy zussen. Ze zijn dol op discomuziek en houden een meeting waarbij niets anders zal worden gedraaid. Kan jij ze helpen om een paar hippe outfits en liedjes uit te kiezen voordat de gasten aankomen in deze aankleedgame?

 • Eliza's koninklijke pyjamafeest
  Spelen
  Eliza's koninklijke pyjamafeest
  1714 keer gespeeld

  Eliza houdt een exclusief pyjamafeestje en jij bent uitgenodigd! Beleef een te gekke nacht met Eliza en haar vriendinnen in deze aankleed- en ontwerpgame. Je mag helpen bij het maken van de uitnodigingen en het uitkiezen van een paar lekker warme pyjama's.

 • Prinsessen: pyjamafeestje
  Spelen
  Prinsessen: pyjamafeestje
  1664 keer gespeeld

  Een slaapzaal klinkt als een gekke plek om een feestje te houden, maar deze prinsessen gaan het toch proberen! Kan jij ze helpen om een onvergetelijke en wilde nacht te organiseren in deze aankleed- en ontwerpgame? Ze moeten te gekke haarstijlen, outfits en nog veel meer uitkiezen!

 • Zussen: feest bij het zwembad
  Spelen
  Zussen: feest bij het zwembad
  1642 keer gespeeld

  Deze twee hippe zussen organiseren dit weekend een cool feest bij het zwembad maar ze lopen achter op schema. Kun jij ze helpen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Help ze schattige outfits uit te kiezen en alles op orde te krijgen.

 • Prinsessen: Wachten op de Kerstman
  Spelen
  Prinsessen: Wachten op de Kerstman
  1618 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben altijd al de Kerstman willen ontmoeten. Daarom willen op kerstavond laat opblijven en hem groeten als hij langskomt. Help ze met het bakken van koekjes wacht samen tot de Kerstman door de schoorsteen kruipt in dit feestelijke online spel voor meisjes.

 • Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  Spelen
  Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  1559 keer gespeeld

  Deze prinses viert bijna haar zestienjarige vejaardag. Vier samen met haar en haar vriendinnen een onvergetelijk verjaardagsfeest in dit online aankleed- en designspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig om drie te gekke outfits en sfeervolle versieringen uit te kiezen.

 • Princess Housewarming Party
  Spelen
  Princess Housewarming Party
  1556 keer gespeeld

  Deze prinses en haar man verhuizing naar een nieuwe woning. Ze willen een housewarming party houden en al hun vrienden uitnodigen, maar kunnen waarschijnlijk beter eerst hun spullen uitpakken. Kan jij ze helpen om alles klaar te maken voordat ze beslissen wat ze aantrekken in dit online aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Prinses: wit nachtfeest
  Spelen
  Prinses: wit nachtfeest
  1543 keer gespeeld

  Drie trendy prinsessen. Een exclusief feestje. Kan jij ze alle drie helpen om te beslissen wat ze moeten aantrekken voor een gala waar alle verwachte gasten in volledig witte kleding moet komen? Ze kunnen jouw modeadviezen goed gebruiken in deze online aankleedgame.