• Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  48625 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  13697 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Prinsessen: tuinfeest
  Spelen
  Prinsessen: tuinfeest
  7963 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag en deze prinses heeft besloten om al haar vriendinnen uit te nodigen voor een relaxt feestje in de achtertuin. Natuurlijk moeten ze een leuke outfit aantrekken. Kan jij ze helpen kiezen wat ze aan moeten trekken en nog veel meer in deze online aankleedgame?

 • Bridal showerfeest
  Spelen
  Bridal showerfeest
  3924 keer gespeeld

  Deze bezige bruid gaat binnenkort trouwen. Al haar vriendinnen zijn samengekomen om een bridal shower te organiseren. Ze komen tijd tekort om alles voor te bereiden, dus ze hebben dringend jouw hulp nodig in deze aankleed- en designgame voor meiden. Kan jij ze helpen bij het maken van de uitnodigingen, de keuze van de outfits en het samenstellen van te gekke decoratie?

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  3700 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  3275 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  2989 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  2668 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Zussen met discoliefde
  Spelen
  Zussen met discoliefde
  1735 keer gespeeld

  Het is tijd voor een feestje voor deze twee trendy zussen. Ze zijn dol op discomuziek en houden een meeting waarbij niets anders zal worden gedraaid. Kan jij ze helpen om een paar hippe outfits en liedjes uit te kiezen voordat de gasten aankomen in deze aankleedgame?

 • Tina's verkleedpartij
  Spelen
  Tina's verkleedpartij
  1520 keer gespeeld

  Tina organiseert een verkleedpartij en ze moet van alles doen voordat haar gasten komen. Kun jij een voedzame snack voor haar bereiden voordat ze aan de slag gaat in dit online aankleed- en ontwerpspel? Ze moet een taart bakken, een snelle make-over krijgen en nog veel meer.

 • Prinses: wit nachtfeest
  Spelen
  Prinses: wit nachtfeest
  1494 keer gespeeld

  Drie trendy prinsessen. Een exclusief feestje. Kan jij ze alle drie helpen om te beslissen wat ze moeten aantrekken voor een gala waar alle verwachte gasten in volledig witte kleding moet komen? Ze kunnen jouw modeadviezen goed gebruiken in deze online aankleedgame.

 • Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  Spelen
  Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  1460 keer gespeeld

  Deze prinses viert bijna haar zestienjarige vejaardag. Vier samen met haar en haar vriendinnen een onvergetelijk verjaardagsfeest in dit online aankleed- en designspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig om drie te gekke outfits en sfeervolle versieringen uit te kiezen.

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  1341 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  1306 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Ellie naar het festival
  Spelen
  Ellie naar het festival
  1247 keer gespeeld

  Ellie gaat naar een openluchtfestival maar ze loopt achter op schema! Ze heeft een comfortabele en hippe outfit nodig en moet zich nog heel mooi opmaken. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in deze online aankleedgame voor meiden?

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  1198 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Chloe's kraamfeest
  Spelen
  Chloe's kraamfeest
  1185 keer gespeeld

  Chloe organiseert een kraamfeest. Kun jij haar helpen om een mooie outfit uit te kiezen en samen met haar vrienden haar huis te versieren in dit leuke partyspel?

 • Zussen: feest bij het zwembad
  Spelen
  Zussen: feest bij het zwembad
  1120 keer gespeeld

  Deze twee hippe zussen organiseren dit weekend een cool feest bij het zwembad maar ze lopen achter op schema. Kun jij ze helpen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Help ze schattige outfits uit te kiezen en alles op orde te krijgen.

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  1056 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Geheime prinsessentuin
  Spelen
  Geheime prinsessentuin
  1040 keer gespeeld

  Rapunzel geeft vanmiddag een tuinfeestje, maar ze is er nog niet helemaal klaar voor en haar vriendinnen staan al bijna op de stoep. Kun jij haar helpen met haar outfit en de schattige versieringen in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  837 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  783 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Belle en de nerd
  Spelen
  Belle en de nerd
  775 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen gaan een middagje coole outfits passen. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  753 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinsessenverjaardag in Hawaï
  Spelen
  Prinsessenverjaardag in Hawaï
  749 keer gespeeld

  Het regent pijpenstelen in het koninkrijk van de prinses. Daarom vliegt haar zus naar Hawaï voor haar verjaardag! Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor het leukste feest ooit in dit online spel voor meiden?

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  743 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  729 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Verjaardag van koningin Miranda
  Spelen
  Verjaardag van koningin Miranda
  715 keer gespeeld

  Koningin Miranda, de moeder van prinses Sofia, is bijna jarig! Kun jij Sofia helpen met de feestelijke voorbereidingen? Zorg alleen wel dat je niet teveel geld uitgeeft!

 • Slumber Party
  Spelen
  Slumber Party
  712 keer gespeeld

  Tijd voor geroddel, gezichtsbehandelingen en manicures! Maar doe het zachtjes...

 • Prinsessen: theekransje
  Spelen
  Prinsessen: theekransje
  639 keer gespeeld

  Het is een prachtige middag voor een theekransje in deze online game voor meiden. Help deze prinsessen om alles in hun tuin klaar te zetten. Wat voor jurkjes moeten ze aantrekken en hoe moeten ze hun haar doen? Ze zullen ook een paar lekkere traktaties moeten bedenken en de juiste decoratie uitkiezen.

 • Ellie's wensenlijst voor de zomer
  Spelen
  Ellie's wensenlijst voor de zomer
  611 keer gespeeld

  Het is zomer en Ellie droomt al de hele tijd over het maken van een paar geweldige nieuwe outfits voor dit seizoen. Bekijk je met haar de outfits die op haar wenslijst staan en help je mee met beslissen welke gemaakt gaan worden in dit aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  552 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Hot BBQ Party
  Spelen
  Hot BBQ Party
  537 keer gespeeld

  Als de zon schijnt, het vlees ligt te sudderen en je klanten tevreden zijn, wat kan er dan nog fout gaan?

 • Prinsessen: meerminnenfeest
  Spelen
  Prinsessen: meerminnenfeest
  536 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen leven in de zee. Ze willen een feest geven, maar het dreigt helemaal in de soep te lopen! Een schildpad heeft de oorbellen van een van de prinsessen gestolen en alle versieringen liggen verspreid door de grot. Kun jij ze een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Princess Beach Party
  Spelen
  Princess Beach Party
  534 keer gespeeld
 • Amigo Pancho 2: New York
  Spelen
  Amigo Pancho 2: New York
  532 keer gespeeld

  Vlieg naar de vrijheid met je Mexicaanse vriend en zijn ballonnen!