• Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  53068 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  16436 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Prinsessen: tuinfeest
  Spelen
  Prinsessen: tuinfeest
  8620 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag en deze prinses heeft besloten om al haar vriendinnen uit te nodigen voor een relaxt feestje in de achtertuin. Natuurlijk moeten ze een leuke outfit aantrekken. Kan jij ze helpen kiezen wat ze aan moeten trekken en nog veel meer in deze online aankleedgame?

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  5475 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  4300 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Bridal showerfeest
  Spelen
  Bridal showerfeest
  4127 keer gespeeld

  Deze bezige bruid gaat binnenkort trouwen. Al haar vriendinnen zijn samengekomen om een bridal shower te organiseren. Ze komen tijd tekort om alles voor te bereiden, dus ze hebben dringend jouw hulp nodig in deze aankleed- en designgame voor meiden. Kan jij ze helpen bij het maken van de uitnodigingen, de keuze van de outfits en het samenstellen van te gekke decoratie?

 • Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  4112 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  3153 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  Spelen
  Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  2789 keer gespeeld

  Een van de prinsessen wil haar vriendinnen voor de gek houden in dit grappige online spel. Kun jij haar een handje helpen? Kies eerst een pyjama voor het slaapfeestje, wacht tot de prinsessen in slaap zijn gevallen en pak dan je kleurstiften maar...

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  2365 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Verrassingsfeest: witte jurken
  Spelen
  Verrassingsfeest: witte jurken
  2212 keer gespeeld

  Deze prinses geeft een feestje voor haar vriendinnen en ze heeft een verrassing voor ze in petto. Wat zou het zijn? Help met het uitkiezen van de perfecte witte jurken en zorg dat de meiden klaar zijn voor een onvergetelijke avond in dit modieuze online spel.

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  2077 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinsessen: feest op het dak
  Spelen
  Prinsessen: feest op het dak
  2069 keer gespeeld

  Deze prinsessen houden een erg koninkrlijk feest op het dak. Kan jij ze helpen om een onvergetelijke avond in het sterrenlicht te organiseren in deze aankleed- en ontwerpgame? Ze hebben jouw hulp nodig bij het ophangen van de decoratie, het kiezen van een paar prachtige outfits en nog veel meer!

 • Chloe's kraamfeest
  Spelen
  Chloe's kraamfeest
  1996 keer gespeeld

  Chloe organiseert een kraamfeest. Kun jij haar helpen om een mooie outfit uit te kiezen en samen met haar vrienden haar huis te versieren in dit leuke partyspel?

 • Schurken op vakantie
  Spelen
  Schurken op vakantie
  1843 keer gespeeld

  Zelfs schurken gaan graag op vakantie! Kan jij deze boosaardige genieën helpen om een pauze te nemen van hun kwaadaardige plannen in deze make-overgame? Ze hebben een paar te gekke kapsels en outfits nodig waarmee ze er zowel spookachtig als schitterend uitzien!

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  1800 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Zussen met discoliefde
  Spelen
  Zussen met discoliefde
  1786 keer gespeeld

  Het is tijd voor een feestje voor deze twee trendy zussen. Ze zijn dol op discomuziek en houden een meeting waarbij niets anders zal worden gedraaid. Kan jij ze helpen om een paar hippe outfits en liedjes uit te kiezen voordat de gasten aankomen in deze aankleedgame?

 • Eliza's koninklijke pyjamafeest
  Spelen
  Eliza's koninklijke pyjamafeest
  1651 keer gespeeld

  Eliza houdt een exclusief pyjamafeestje en jij bent uitgenodigd! Beleef een te gekke nacht met Eliza en haar vriendinnen in deze aankleed- en ontwerpgame. Je mag helpen bij het maken van de uitnodigingen en het uitkiezen van een paar lekker warme pyjama's.

 • Tina's verkleedpartij
  Spelen
  Tina's verkleedpartij
  1576 keer gespeeld

  Tina organiseert een verkleedpartij en ze moet van alles doen voordat haar gasten komen. Kun jij een voedzame snack voor haar bereiden voordat ze aan de slag gaat in dit online aankleed- en ontwerpspel? Ze moet een taart bakken, een snelle make-over krijgen en nog veel meer.

 • Prinses: wit nachtfeest
  Spelen
  Prinses: wit nachtfeest
  1529 keer gespeeld

  Drie trendy prinsessen. Een exclusief feestje. Kan jij ze alle drie helpen om te beslissen wat ze moeten aantrekken voor een gala waar alle verwachte gasten in volledig witte kleding moet komen? Ze kunnen jouw modeadviezen goed gebruiken in deze online aankleedgame.

 • Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  Spelen
  Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  1520 keer gespeeld

  Deze prinses viert bijna haar zestienjarige vejaardag. Vier samen met haar en haar vriendinnen een onvergetelijk verjaardagsfeest in dit online aankleed- en designspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig om drie te gekke outfits en sfeervolle versieringen uit te kiezen.

 • 4-speler schapenfestijn
  Spelen
  4-speler schapenfestijn
  1410 keer gespeeld

  Word de allerbèèèèèèè-ste! Je kan je vrienden uitdagen of het tegen de computer opnemen in deze schaapteculaire online game. Kan jij je super-de-luxe schapen vaker over de barrière laten springen dan je tegenstanders?

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  1391 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  1390 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Prinses: verjaardagsgala
  Spelen
  Prinses: verjaardagsgala
  1380 keer gespeeld

  De prinses is jarig en haar vriendinnen hebben speciaal voor haar een gala georganiseerd. Ze kunnen je hulp goed gebruiken bij het inpakken van de cadeaus, het uitzoeken van de jurken en nog veel meer in dit aankleed- en ontwerpspel.

 • Ellie naar het festival
  Spelen
  Ellie naar het festival
  1315 keer gespeeld

  Ellie gaat naar een openluchtfestival maar ze loopt achter op schema! Ze heeft een comfortabele en hippe outfit nodig en moet zich nog heel mooi opmaken. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in deze online aankleedgame voor meiden?

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  1248 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Prinsessen: theekransje
  Spelen
  Prinsessen: theekransje
  1229 keer gespeeld

  Het is een prachtige middag voor een theekransje in deze online game voor meiden. Help deze prinsessen om alles in hun tuin klaar te zetten. Wat voor jurkjes moeten ze aantrekken en hoe moeten ze hun haar doen? Ze zullen ook een paar lekkere traktaties moeten bedenken en de juiste decoratie uitkiezen.

 • Hot BBQ Party
  Spelen
  Hot BBQ Party
  1194 keer gespeeld

  Als de zon schijnt, het vlees ligt te sudderen en je klanten tevreden zijn, wat kan er dan nog fout gaan?

 • Zussen: feest bij het zwembad
  Spelen
  Zussen: feest bij het zwembad
  1163 keer gespeeld

  Deze twee hippe zussen organiseren dit weekend een cool feest bij het zwembad maar ze lopen achter op schema. Kun jij ze helpen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Help ze schattige outfits uit te kiezen en alles op orde te krijgen.

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  1114 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Sterren & prinsessen: feestavond
  Spelen
  Sterren & prinsessen: feestavond
  1058 keer gespeeld

  Het is tijd voor een feestje! Deze twee vriendinnen zijn uitgenodigd voor een exclusief evenement met allerlei beroemdheden. Kun jij de dames helpen met het vinden van de juiste outfit voor deze onvergetelijke avond in dit coole aankleedspel?

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  902 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Monsterlijk pyjamafeest
  Spelen
  Monsterlijk pyjamafeest
  887 keer gespeeld

  Zelfs monsters houden van logeerpartijtjes! Maar wat moeten ze aan? En halen ze een grapje uit met een van hun vriendinnen? Jij mag het bepalen in dit leuke online spel.

 • Belle en de nerd
  Spelen
  Belle en de nerd
  879 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen gaan een middagje coole outfits passen. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessenverjaardag in Hawaï
  Spelen
  Prinsessenverjaardag in Hawaï
  832 keer gespeeld

  Het regent pijpenstelen in het koninkrijk van de prinses. Daarom vliegt haar zus naar Hawaï voor haar verjaardag! Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor het leukste feest ooit in dit online spel voor meiden?