Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

God Simulator

Ben jij goed genoeg om een machtige god te worden in God Simulator? Misschien krijg je de leiding wel over de hele mensheid in dit hemelse strategiespelletje. 

Maar alles op zijn tijd! Je moet eerst beslissen met welke soort religie je volgers je zullen aanbidden in dit epische simulatiespelletje. Monotheïsme? Of liever het heidendom? Elke soort geeft je verschillende vaardigheden die je zullen helpen steeds meer aanbeden of gevreesd te worden!

Vervolgens moet je de regio kiezen waar je jonge religie zal worden gesticht. Als dat allemaal geregeld is, is het eindelijk tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Je moet je volgers inspireren en hopelijk veranderen in toegewijde fanatici. Naarmate de eeuwen zich ontvouwen, kun je je heerschappij ook verder uitbreiden door heilige boeken te maken, religieuze iconografie te ontwerpen, tempels te bouwen en nog veel meer!

Hoe speel je God Simulator?

Kun jij echt een opperwezen worden in een managementspelletje waarin het lot van de hele wereld op het spel staat? Probeer de populairste god ter wereld te worden terwijl je volgers aantrekt, ze in fanatici verandert en zelfs de toewijding van machtige leiders wint. Niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk was om een almachtige godheid te zijn!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om keuzes te maken, je religie uit te breiden naar nieuwe regio's en meer.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag online spelletjes speelt waar heel wat op het spel staat, check dan deze. 

  1. BitLife Life Simulator
  2. Save the Girl
  3. Vloggers Life Tycoon
  4. Cosmos Quest

Wie is de maker?

God Simulator is gemaakt door GameFirst.