Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Solitaire Mahjong Juicy

Solitaire Mahjong Juicy is een mahjong spelletje waarin je op een tropische vakantie gaat. Ontspan en zoek naar de gelijke stenen terwijl er in de achtergrond Caribische en Hawaiiaanse steel drum Calypso muziek draait.

Hoe speel je Solitaire Mahjong Juicy?

Zoek twee gelijke stenen bij elkaar om een combo te maken. Zo’n combo heet bij mahjong een ‘meld’, en verdwijnt van het bord. Je kan alleen stenen selecteren waar geen andere stenen bovenop liggen. Ook moeten de stenen aan minstens één lange kant geheel vrij liggen.

Dit betekent dat je aan het begin van het spel niet zomaar alle stenen kunt gebruiken. De meeste stenen liggen namelijk ingebouwd of onderop. Zoek langs de randen van de opstelling en kijk welke stenen je kunt gebruiken. Door de gelijke paren stuk voor stuk weg te spelen kun je uiteindelijk ook de onderste stenen bereiken.

Shuffles en Tijd

Let goed op de timer die bovenaan het scherm staat. Je moet het level uit proberen te spelen voor de tijd op de klok om is. Naast de timer zie je hoeveel speelbare paren er op dat moment op het bord te vinden zijn.

Als er geen speelbare paren meer te vinden zijn kun je de overgebleven stenen schudden om verder te spelen. Als je de stenen snel achter elkaar wegspeelt kun je bonus punten winnen, met vermenigvuldigers die tot wel 10x je normale score waard zijn!

Spelbesturing

Gebruik de muis of tik op het scherm om stenen te selecteren, of gebruik de actieknoppen.

Vergelijkbare spellen

Vind je dit spel leuk? Probeer dan ook een van onze andere SoftGames spelletjes, zoals het match-3 spelletje Garden Tales, of de puzzelspelletje Bubble Shooter Pro, Wood Block Puzzle, en Solitaire Farm: Seasons.

Deze spellen zijn allemaal gemaakt door dezelfde studio als Solitaire Mahjong Juicy. Kijk hier voor een volledig overzicht van onze verzameling Softgames spelletjes.

Wie is de maker van Solitaire Mahjong Juicy?

Solitaire Mahjong Juicy is gemaakt door Softgames.