Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Trap Craft

Trap Craft is een 3D tower defense spelletje geïnspireerd op Minecraft. Help Noob, Pro, Baby Girl, Ender Ninja en nog een aantal andere bekende personages om het leger zombies te verslaan.

Hoe speel je Trap Craft?

Hacker stelt de helden van dit spel op de proef: verdedig de portalen tegen hele legers van zombies en andere monsters. Je kunt allerlei wapens en een grote verzameling vallen gebruiken.

Plaats scherpe stekels, graaf putten vol giftig slijm, en bouw de muren vol met pijltjes-schietende tegels. Je kunt zelfs een vallende kroonluchter langs het pad hangen. Bewapen jezelf met een kruisboog om de zombies in de verte met pijlen te bestoken. Met je zwaard ga je de hardnekkigste zombies te lijf die na al die hindernissen nog overeind staan.

Besturing van het spel

  • Gebruik de muis om te spelen 
  • Aan het begin van elk level kun je de vallen en wapens kiezen die je wilt gebruiken 
  • Om een val te plaatsen, klik je erop en sleep je hem naar de gewenste plek; laat de muisknop los om de val te plaatsen 
  • Tijdens elke aanval kun je de pijltjestoetsen of WASD gebruiken om te lopen 
  • Tik op de wapen-knop om te schieten/aan te vallen

Speel games die lijken op Trap Craft

Kijk voor meer avonturen met dezelfde personages eens naar Noob Miner: Escape from Prison, Noob vs 1000 Zombies, of een van onze vele andere Noob vs Pro spellen.

Je kunt ook een kijkje nemen bij onze crafting en ontwerp spelletjes en onze spelletjes met pixels en voxels.

Wie is de maker van Trap Craft?

Trap Craft is gemaakt door Mirra Games. 

Wanneer werd Trap Craft voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 3 mei 2022.