Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dog Puzzle Story 3

Dog Puzzle Story 3 is een match-3-spel met huisdieren als thema. Dit spel heeft meer dan 4000 unieke levels. De schattige puppy Charlie is weer terug voor een nieuw puzzelavontuur!

Hoe speel je Dog Puzzle Story 3?

In dit derde deel van de Dog Puzzle Story Match-3 serie is het de bedoeling om minstens drie gelijke stenen op een rijtje te zetten. Tik op een plaatje en sleep de steen naar een naburig vakje om de twee voorwerpen van plaats te laten wisselen.

Je kunt telkens twee willekeurige icoontjes verwisselen, zolang de zet die je maakt wél direct een geldige combo oplevert. De tegels verdwijnen van het bord, en er vallen nieuwe hondenspeeltjes en traktaties naar beneden om de lege vakjes te vullen.

Speel 4 verschillende boosters vrij en maak bommen door 4 of meer dezelfde stenen op een rij te zetten. Je kunt de bommen ook met elkaar samenvoegen om een nog krachtigere explosie te veroorzaken.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel games die lijken op Dog Puzzle Story 3

Als je dit spel leuk vind, bekijk dan ook onze Softgames verzamelpagina om meer mooie online puzzelspellen van deze gamestudio te bekijken en spelen.

Wie is de maker van Dog Puzzle Story 3?

Dog Puzzle Story 3 is gemaakt door Softgames.

Wanneer werd Dog Puzzle Story 3 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 27 november 2023.