Kerst Spelletjes

 • Frozen-zusjes: kerstfeest
  Frozen-zusjes: kerstfeest
  250 keer gespeeld

  Elsa en Anna geven een kerstfeest! Ze weten alleen niet wat ze aan moeten trekken voor de gelegenheid. Kun jij zorgen dat ze er extra feestelijk uitzien?

 • Kerstmodellen aankleden
  Kerstmodellen aankleden
  1188 keer gespeeld

  Ben je al een beetje in de kerststemming? Kies dan een prachtige kerstoutfit voor deze topmodellen en zorg dat hun kerst onvergetelijk wordt!

 • Springende pinguïn
  Springende pinguïn
  1782 keer gespeeld

  Help deze kleine pinguïn van ijsschots naar ijsschots te springen! Verzamel onderweg voedsel om punten te scoren. Blijf niet te lang op een schots staan, anders zink je het ijskoude water in! Heel veel springplezier met je nieuwe pinguïnvriend!

 • Kerstman met jetpack
  Kerstman met jetpack
  567 keer gespeeld

  Het verzamelen van cadeautjes is veel leuker als je een cool jetpack hebt. Als je tenminste je evenwicht kunt behouden en niet tegen de ijsblokken botst...

 • Kerstcadeautjes
  Kerstcadeautjes
  104 keer gespeeld

  De Kerstman heeft hulp nodig bij het bezorgen van de kerstcadeautjes! Gebruik de touwen en raketten om deze uitdagende kerstpuzzels op te lossen.

 • Kerstkat
  Kerstkat
  49 keer gespeeld

  Deze kittige kat is op zoek naar de verdwenen rode kerstballen! Klik op de voorwerpen om ze allemaal te vinden.

 • Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  Domme manieren om te sterven: kerstfeest
  934 keer gespeeld

  Het is bijna kerst! Deze wezentjes vieren het wel op een hele rare manier. Kun jij zorgen dat ze de kerstdagen overleven?

 • Kerstmahjong 2016
  Kerstmahjong 2016
  1416 keer gespeeld

  Aan jou de taak om alle stenenparen met een kerstthema weg te spelen. Je kunt alleen stenen verwijderen die vrij liggen. Veel plezier met dit klassieke Chinese spel!

 • Prinses Julia: winterontsnapping
  Prinses Julia: winterontsnapping
  807 keer gespeeld

  Kun jij prinses Julia helpen met het vinden van haar vrienden? Maar eerst moet je voorwerpen verzamelen om een mooie slee voor in de sneeuw te maken.

 • Kampioen sneeuwballen gooien
  Kampioen sneeuwballen gooien
  58 keer gespeeld

  Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!

 • Tetroid 2
  Tetroid 2
  19040 keer gespeeld

  Kun jij net als in Tetris alle blokjes op het veld plaatsen? Sleep de blokjes naar het rooster en maak rijen om ruimte vrij te maken. Hoe meer rijen je maakt, hoe hoger je score in dit gratis Tetroid-spelletje.

 • Echte kapsels: ijskoningin met kerst
  Echte kapsels: ijskoningin met kerst
  4108 keer gespeeld

  Deze coole ijskoningin kan wel een nieuw kerstkapsel gebruiken. Pak snel je schaar en ga aan de slag!

 • Kid Evil: dood aan kerst
  Kid Evil: dood aan kerst
  99 keer gespeeld

  Kid Evil is weer op pad en deze keer heeft hij het voorzien op de kerstspeeltjes en kerstpersonages! Maak de verschillende speeltjes onschadelijk en verzamel de explosieve cadeautjes in dit grappige schietspelletje.

 • Knutselen met Betsy: kerstkralen
  Knutselen met Betsy: kerstkralen
  1464 keer gespeeld

  Ga naar de studio van Betsy en leer hoe je de mooiste kerstversieringen kunt maken.

 • Dr. Atom en Quark: Flappy kerst
  Dr. Atom en Quark: Flappy kerst
  583 keer gespeeld

  Vlieg samen met Quark door deze feestelijke omgeving en verzamel de kerststerren. Pas wel op dat je vliegende hondje de kaarsen, taarten en andere obstakels niet raakt!

 • Retrobal: Kerstmis
  Retrobal: Kerstmis
  40 keer gespeeld

  In Retrobal: Kerstmis bestuur je net als in Arkanoid een stuiterend balletje met een batje. Speel alle cadeautjes weg en vang de power-ups, zoals de stalen bal, de extra bal en het extra leven. Kun jij alle levels voltooien?

 • Rudolph e i doni di Natale
  Rudolph e i doni di Natale
  482 keer gespeeld

  Natuurlijk is het heerlijk om lekker bij de haard te zitten. Maar dat zit er voor Rudolph niet in. Hij moet in de sneeuw op zoek naar cadeautjes die zoek zijn geraakt. Klim en duik er op los in ieder level waar nare wezens en valkuilen proberen te voorkomen dat hij zijn doel bereikt! Zorgt zijn beroemde rode neus ervoor dat hij veilig blijft? Ontdek het hier!

 • Kerstinkopen met Elsa en Olaf
  Kerstinkopen met Elsa en Olaf
  505 keer gespeeld

  Niets is zo leuk als winkelen tijdens de feestdagen. Kun jij Elsa en Olaf helpen met het kopen van kerstversieringen? Let er alleen wel op dat je niet teveel geld uitgeeft.

 • Sakura: winterse glamour
  Sakura: winterse glamour
  3279 keer gespeeld

  Wil je er extra leuk uitzien deze winter? Dan hebben deze meiden wel wat tips voor je...

 • Monkey GO Happy: kerstmis
  Monkey GO Happy: kerstmis
  632 keer gespeeld

  Verzamel de speciale kerstitems in deze feestelijke editie van de populaire Monkey GO Happy-spellen! Kies je aapje, gekke hoed en verken de knotsgekke wereld van Monkey GO Happy!

 • Winterse Lily
  Winterse Lily
  396 keer gespeeld

  Wees een creatieve styliste voor de lieflijke Lily en probeer allerlei winterse outfits, looks en accessoires uit! Verzorg ook haar haar en make-up voor een prachtige kerst-make-over!

 • Christmas Doll
  Christmas Doll
  11 keer gespeeld

  Dit meisje is helemaal in de kerststemming!

 • Flooded Village: Christmas Eve 2
  Flooded Village: Christmas Eve 2
  562 keer gespeeld

  Die boosaardige piraten zijn weer op weg naar de Noordpool. Schakel ze allemaal uit!

 • Baby Hazels kerstdroom
  Baby Hazels kerstdroom
  527 keer gespeeld

  Het is bijna Kerstmis en baby Hazel is heel opgewonden. Ze wil heel graag een slee met rendieren hebben. Kun jij haar helpen met het schrijven van een lieve brief aan de Kerstman? En dan is het tijd om te gaan slapen. Waar denk je dat ze van droomt? De Kerstman natuurlijk! Veel plezier met de Kerstman en Hazel in dit leuke kerstspelletje.

 • Kerstwereld met sneeuwballen
  Kerstwereld met sneeuwballen
  254 keer gespeeld

  Help de kat met het vangen van de vogels en ratten in 20 extra feestelijke kerstlevels. Spring over obstakels en zoek de sleutel om naar het volgende level te gaan. Fijne feestdagen!

 • Gekleurde bubbels: kersteditie
  Gekleurde bubbels: kersteditie
  66667 keer gespeeld

  Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe kersteditie.

 • Sneeuwkraker
  Sneeuwkraker
  130 keer gespeeld

  Ben jij een ijsbreker? Breek het ijs met een sneeuwbal en slee. Vang de vallende sterren, bonussen of bollen om je sneeuwbal op te laden! Test je reactiesnelheid in dit winterwonderlandschap!

 • Kerstgolf
  Kerstgolf
  88 keer gespeeld

  Kom helemaal in de kerststemming met dit leuke minigolfspelletje. Pak je putter en kijk of je een hole-in-one kunt slaan. Er liggen twee lastige minigolfbanen op je te wachten. Kijk of je alle edelstenen kunt verzamelen in het prachtige Snow Valley of breng een virtueel bezoek aan Frosty Island. Veel plezier met dit leuke, uitdagende kerstgolfspelletje.

 • Kattenkwaad tijdens kerst 2014
  Kattenkwaad tijdens kerst 2014
  333 keer gespeeld

  Sarah kan niet wachten tot het tijd is om haar cadeautjes te openen. Ze is het hele jaar heel lief geweest. Maar nu is het kerstavond en ze kan niet slapen. Kun jij Sarah helpen met het voltooien van de verschillende activiteiten? Zorg alleen wel dat de Kerstman je niet betrapt. Ho! Ho! Ho! De Kerstman komt eraan!

 • Razende Kerst
  Razende Kerst
  50 keer gespeeld

  Oei, de Kerstman zit in de knoei! De Noordpool wordt overspoeld door ballonnen, en alle cadeautjes gaan verloren als de Kerstman ze niet snel genoeg opvangt! Hij heeft zijn slee gepimpt en zoeft nu vliegensvlug door de lucht. Ontwijk al duikend alle ballonnen en probeer zoveel mogelijk cadeautjes op te vangen. Dit kerstspel biedt urenlang spannend speelplezier!

 • Winter Adventures
  Winter Adventures
  257 keer gespeeld

  Buiten is het koud, maar binnen is het lekker warm, vooral als je dit nieuwe mobiele spelletje speelt! De besturing is heel eenvoudig: tik gewoon om je personage van richting te laten veranderen. Verzamel de sterren en pak de chocolademelk om je meter bij te vullen. Als je meter leeg is, bevries je!

 • Flooded Village: Xmas Eve
  Flooded Village: Xmas Eve
  1539 keer gespeeld

  Deze hebzuchtige piraten willen de werkplaats van de Kerstman op de Noordpool plunderen. Alleen jij kunt Kerstmis nog redden!

 • Red de kerstman
  Red de kerstman
  419 keer gespeeld

  De kerstman zit vast in de schoorsteen, en jij moet zijn zakken vullen met telkens drie dezelfde pakjes voordat hij beneden is. Stapels pakjespret met Red de kerstman!

 • Sneeuwlijn
  Sneeuwlijn
  179 keer gespeeld

  O nee! De pakjes van de kerstman liggen verspreid over de besneeuwde bergen. Help hem alle pakjes terug te vinden door een witte sneeuwlijn te trekken die hij kan volgen. Verbind de pakjes met elkaar om ze te verzamelen. Teken een vloeiende route naar de vlag. Je hebt maar een kleine witte pen met weinig inkt om de route te tekenen, dus maak het kort. Teken niet te dicht bij obstakels waar de slee tegenaan kan komen. Veel plezier met het redden van Kerstmis!

 • Rendiertrampoline
  Rendiertrampoline
  330 keer gespeeld

  De rendieren van de kerstman vallen uit de lucht, en er dreigt een ramp voor Kerstmis. Vang Rudolf en de rest van de rendieren op en stuiter ze veilig terug naar de lucht. Drie keer stuiteren en het rendier is gered. Je krijgt een bonus als je een rendier met een rode neus redt. Haast je, want er moeten veel pakjes worden bezorgd en het is al de avond voor Kerstmis!

 • Rennende Rudolf
  Rennende Rudolf
  0 keer gespeeld

  Help Rudolf het rendier en zijn slee op kerstavond door de ijzige winterlucht heen om schatten te verzamelen! Geniet van een niet te missen winterse vakantie-avontuur in de lucht!

  • FlapCat: kersteditie
   FlapCat: kersteditie
   549 keer gespeeld

   FlapCat heeft zijn eigen slee in de kerstversie van deze klassieker! De kerst-FlapCat moet zijn rendier door de lucht zien te leiden zonder te botsen of te vallen. Vlieg hoog de lucht in en houd het rendier veilig. Versla jij je beste tijd in dit kerstspel?

  • SlenderMan: wintereditie
   SlenderMan: wintereditie
   452 keer gespeeld

   Dit eerstepersoons horrorspelletje is niet voor angsthazen. Kun jij uit de klauwen van Slender de moordenaar ontsnappen? Ga op onderzoek uit in deze duistere wereld en kies voor de tijduitdaging. Of ga je toch liever voor de overlevingsmodus? Van deze wintereditie lopen de koude rillingen over je rug. Je kunt wel rennen, maar kun je ook ontsnappen? Daar komt-ie al!

  • Polar Fishing
   Polar Fishing
   68 keer gespeeld

   He’s a one man (er, bear?) wrecking crew. Help this brave beast free all of the trapped fish from the ice.

  • Terug naar Kerstland: besneeuwd paradijs
   Terug naar Kerstland: besneeuwd paradijs
   2919 keer gespeeld

   Het sneeuwt op dit tropische eiland. Geniet van het winterse weer, terwijl je de kerstversieringen probeert weg te spelen.

  • Lawine-uitdaging
   Lawine-uitdaging
   30 keer gespeeld

   Als je niet snel iets doet, wordt deze arme sneeuwpop verpletterd door een lawine!

  • Kerstcadeautjes inpakken
   Kerstcadeautjes inpakken
   219 keer gespeeld

   De Kerstman heeft het superdruk dit jaar. Kun jij hem helpen met het inpakken van de kerstcadeautjes?

  • Winterdroom: Kerstmis
   Winterdroom: Kerstmis
   1519 keer gespeeld

   Kom helemaal in de kerststemming met dit magische puzzelspelletje. Hoe snel kun jij al deze snoepjes wegspelen?

  • Kerstman en Toto
   Kerstman en Toto
   20 keer gespeeld

   De Kerstman gaat bij Toto op bezoek. Maar welke jas zal hij eens aantrekken?

  • Kerstquiz
   Kerstquiz
   120 keer gespeeld

   Deze feestelijke kerstquiz is moeilijker dan je denkt. Kun jij hem tot een goed einde brengen?

  • Kerstmahjong
   Kerstmahjong
   1221 keer gespeeld

   Kom helemaal in de kerststemming met deze feestelijke versie van het klassieke bordspel.

  • Terug naar Kerstland: vrolijke kerst
   Terug naar Kerstland: vrolijke kerst
   12173 keer gespeeld

   Kom helemaal in de kerststemming met dit leuke kerstspelletje.

  • Houthakker: winter
   Houthakker: winter
   277 keer gespeeld

   Een echte houthakker werkt ook in de winter gewoon door...