Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Kerst Spelletjes

Over Onze Kerst Spelletjes

Wat voor datum het ook is, je kunt onze kerst spelletjes elke dag van het jaar spelen. Deze winter spelletjes helpen je echt om alvast in de kerstsfeer te komen. Help een fashionista terwijl ze een geweldige outfit in elkaar draait en een foto op haar favoriet social media-app plaatst, of werk samen met een beroemde kok om een peperkoekhuisje te decoreren. Je kunt zelfs naar de noordpool reizen voor een geweldig avontuur in de kerstman spelletjes!

Adam de neanderthaler en Snail Bob zijn slechts een paar van de coole personages die de feestdagen vieren. Er zijn een heleboel prinsessen die je hulp nodig hebben bij het aankleden van hun huizen en het verzinnen van feestelijke stijlen voor hun kerstfeesten. Ze maken misschien zelfs wel een sneeuwpop die je in de nieuwste wintermode kunt steken! Er wachten ook heel wat uitdagende drie-op-een-rij-puzzels op je in deze geweldige collectie. Hoe snel kun jij al deze snoepjes, kerstbomen en kleurige decoraties bij elkaar zoeken? Vrolijk Kerstfeest en geniet van deze leuke en feestelijke online spelletjes!