Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Shapik: The Quest

Begin aan een epische reis in Shapik: The Quest. In dit fantasy spelletje kun je een heel koninkrijk vol raadsels en magie verkennen.

Shapik is dan misschien wel klein, maar hij gaat op een groot avontuur in dit zoek en klik spelletje. Verken een wereld vol prachtige afbeeldingen en fantasierijke landschappen. Ga op reis met Shapik, los lastige puzzeltjes op en ontmoet allerlei grappige personages. Veel van deze bij-zondere personages zullen je op weg helpen.

Hoe speel je Shapik: The Quest?

In dit avonturenspelletje vergezel je het heldhaftige wezentje Shapik op een reis door het kleine woud waar hij woont. Hij helpt graag andere wezentjes die in nood verkeren terwijl hij alle hoeken van het insectenrijk afspeurt naar aanwijzingen.

Wezentjes die je geholpen hebt zullen je op hun beurt een goede daad bewijzen. Zo is de honingbij erg dankbaar wanneer je haar uit het spinnenweb weet te bevrijden. Kun je de kluizenaars helpen hun kostbare batterijen terug te krijgen? De uiltjes hebben ze namelijk gestolen. Je komt telkens weer in een nieuw en verassend hoofdstuk van het verhaal op reis door de miraculeuze miniatuurwereld van Shapik.

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om voorwerpen te pakken, personages aan te spreken, en andere handelingen uit te voeren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal online games om uit te proberen.

  1. Mr. Bean: Solitaire Adventure
  2. Tomb of the Mask Neon
  3. Adam and Eve 8
  4. Trollface Quest: USA 2

Wie is de maker van Shapik: The Quest?

Shapik: The Quest is ontwikkeld door Feig Ltd.