• Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  15458 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Mode-uitdaging
  Spelen
  Mode-uitdaging
  11870 keer gespeeld

  Welke beroemdheid ziet er het mooiste uit in dit online aankleed- en ontwerpspel? Help ze met het vinden van de perfecte stijl en stuur ze de catwalk op voor een coole modewedstrijd.

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  11325 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  11238 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Prinsessenfeest op de universiteit
  Spelen
  Prinsessenfeest op de universiteit
  9925 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben nog geen plannen voor het weekend. Het perfecte moment dus voor een supercool feest! Kun jij ze helpen met de voorbereidingen in dit online spel?

 • Baby Hazel: speelafspraakje
  Spelen
  Baby Hazel: speelafspraakje
  9604 keer gespeeld

  Baby Hazel en Baby Jake hebben een speelafspraakje! Kun jij Hazel bezighouden terwijl haar moeder Jake gaat ophalen?

 • Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  Spelen
  Prinsessen naar 3 feesten op een avond
  9428 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn klaar om te feesten. Ze gaan niet naar één, maar naar drie feesten vanavond. Ze hebben hiervoor de perfecte outfits nodig omdat elk feest een uniek thema heeft. Kun jij de prinsessen in dit aankleedspel voor meiden helpen beslissen wat ze moeten dragen zodat ze er perfect uitzien op deze drie feesten?

 • Private Party For Princesses
  Spelen
  Private Party For Princesses
  8411 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te popelen om met hun favoriete outfits te pronken op de populaire Tumblr-site. Help ze om goed voor de dag te komen en een paar coole foto's te maken in dit leuke meidenspel.

 • Slumber Party
  Spelen
  Slumber Party
  8144 keer gespeeld

  Tijd voor geroddel, gezichtsbehandelingen en manicures! Maar doe het zachtjes...

 • Belle en de nerd
  Spelen
  Belle en de nerd
  8006 keer gespeeld

  Deze drie vriendinnen gaan een middagje coole outfits passen. Kun jij ze een handje helpen in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  7475 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  7407 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Onderwaterfeest
  Spelen
  Onderwaterfeest
  7259 keer gespeeld

  Ariel en al haar koninklijke vriendinnen hebben een onderwaterfeestje. Geef ze wat modetips en kies de perfecte outfits voor de gelegenheid. Wat moeten ze aan?

 • Prinses van het jaar
  Spelen
  Prinses van het jaar
  6848 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan de prinses-van-het-jaar-wedstrijd. Maar wie gaat er winnen? Dat hangt van jouw modevaardigheden af! Kun jij voordat de wedstrijd begint wat coole outfits voor ze samenstellen in dit aankleedspel?

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  6657 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  6498 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Baby Hazel: avontuur in de vuurtoren
  Spelen
  Baby Hazel: avontuur in de vuurtoren
  6426 keer gespeeld

  Baby Hazel is klaar voor een nieuw avontuur! Tijdens een cruise ziet ze in de verte een vuurtoren. Kun jij samen met haar op onderzoek uitgaan?

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  6200 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Sjiek prinsessenfeest
  Spelen
  Sjiek prinsessenfeest
  5568 keer gespeeld

  Deze prinses wil een feestje geven, maar ze kan het niet alleen af. Kun jij haar helpen met de boodschappen? Bovendien moet ze nog een thema kiezen en de woonkamer versieren in dit leuke spel voor meiden.

 • Princess Beach Party
  Spelen
  Princess Beach Party
  5545 keer gespeeld
 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  5543 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Feestelijke outfits
  Spelen
  Feestelijke outfits
  5243 keer gespeeld

  Cassie en haar moeder gaan naar een verjaardagsfeest. Ga samen op pad om leuke kleren uit te kiezen en kies meteen ook wat speelgoed voor Cassie uit.

 • Beste krokusvriendinnen
  Spelen
  Beste krokusvriendinnen
  5131 keer gespeeld

  Het is bijna krokusvakantie en deze drie beste vriendinnen zijn er klaar voor om de gaafste stijlen van het seizoen uit te proberen. Kan jij ze helpen om een paar waanzinnige outfits en nog veel meer dingen uit te kiezen in deze online aankleed- en ontwerpgame?

 • Studentenmeiden: lekker feesten
  Spelen
  Studentenmeiden: lekker feesten
  4853 keer gespeeld

  Het is tijd om te feesten voor deze meiden van de studentenvereniging. Het semester is voorbij, ze hebben hun laatste examens afgerond, en nu maken ze zich klaar om het te gaan vieren. Kan jij ze helpen om een paar te gekke outfits en accessoires te ontwerpen in deze aankleedgame?

 • Chloe's kraamfeest
  Spelen
  Chloe's kraamfeest
  4627 keer gespeeld

  Chloe organiseert een kraamfeest. Kun jij haar helpen om een mooie outfit uit te kiezen en samen met haar vrienden haar huis te versieren in dit leuke partyspel?

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  4438 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Fun Face-schilderfeestje
  Spelen
  Fun Face-schilderfeestje
  4305 keer gespeeld

  Deze coole tiener geeft een feestje met een boel gezichtsverf. Kun jij haar helpen alles klaar te maken voor de gasten in dit online spel voor meisjes? Ze heeft veel make-up, nodig, moet haar kamer versieren en ook nog een geweldige outfit kiezen!

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  4202 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Prinsessen: supercool verjaardagsfeest
  Spelen
  Prinsessen: supercool verjaardagsfeest
  4040 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn uitgenodigd voor een supervet verjaardagsfeest. Maar wat moeten ze aantrekken? Dat mag jij helemaal zelf bepalen in dit trendy aankleedspel voor meisjes.

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  3690 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!

 • Strandfeest plannen
  Spelen
  Strandfeest plannen
  3595 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag voor een feest op het strand!

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  3556 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Party Down
  Spelen
  Party Down
  3377 keer gespeeld

  Trek je galakleding maar vast aan. Het is tijd om te feesten met beroemdheden.

 • Modieuze rockband
  Spelen
  Modieuze rockband
  3352 keer gespeeld

  Dit meisje heeft een ultracoole outfit nodig om samen met haar vriendinnen een rockband te beginnen. Kun jij haar daarmee helpen in dit muzikale aankleedspel? Doe goed je best, want haar vriendinnen kunnen je hulp ook goed gebruiken.

 • Sweet 16
  Spelen
  Sweet 16
  3343 keer gespeeld

  Deze tienerheld viert haar zestiende verjaardag. Ze is over het algemeen heel dapper maar is ze dapper genoeg om haar liefje uit te nodigen? Ontdek het zelf en help haar om een outfit uit te kiezen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Prinses: verkleedfeest met dieren
  Spelen
  Prinses: verkleedfeest met dieren
  3174 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zitten op de universiteit en voor vandaag zijn ze klaar met studeren. Nu is het tijd voor een feestje! Ze organiseren een meeting waarbij iedereen supergrappige dierenoutfits moet aantrekken. Help jij ze in deze online aankleedgame om wat wilde kleding in dierenthema uit te zoeken?