Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Only Up

Only Up is een alles-of-niets parkourspelletje. Klim helemaal naar de top van het zwevende doolhof, maar wees heel voorzichtig! Er zijn geen checkpoints, dus als je valt, moet je je snel ergens aan vastgrijpen anders lig je weer helemaal beneden!

Je kunt dit spel in je eentje spelen in de singleplayer-modus. Je kunt ook tegen bots racen, of neem het tegen elkaar op in de PvP-modus.

Hoe speel je Only Up?

Begin je klim in een vervallen industriegebied. Klauter over de kratten, balanceer op de plastic tonnen en kruip langs de roestige containers omhoog. Het doel is om zo ver mogelijk te komen zonder te vallen.

Gebruik je parkour skills om je aan de randen van voorwerpen vast te grijpen en jezelf omhoog te trekken. Het helpt om de camera te draaien en de voorwerpen vanuit verschillende hoeken te bekijken voordat je een lastige sprong waagt. Zo krijg je een goed idee van de afstand en het hoogteverschil dat je moet overbruggen.

Hoewel er geen checkpoints zijn waar je voortgang opgeslagen wordt, kun je toch voorkomen dat je al je voortgang kwijtraakt als je valt. Dit kan op twee verschillende manieren:

  1. Probeer de rand van een ander voorwerp te pakken om je val te breken.
  2. Als dat niet lukt, kun je je personage ook weer tot leven wekken door een reclame te kijken. Je kunt dan je klim hervatten vanaf het punt waar je je houvast verloor.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Only Up

Als je dit spel leuk vindt, probeer dan ook een van onze andere parkour jump simulator spelletjes boordevol actie. Zo kun je Only Up Parkour 2 spelen, of een poging wagen de duivelse Tower of Hell: Obby Blox te beklimmen.

Bekijk ook onze verzameling 3D-spelletjes om nog vele andere spannende games met mooie 3D-graphics te ontdekken.

Wie is de maker van Only Up?

Only Up is gemaakt door 2Play.

Wanneer werd Only Up voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 2 mei 2024.