FRVR Spellen

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  3890791 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  16791 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  12255 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Gold Digger FRVR
  Spelen
  Gold Digger FRVR
  3806 keer gespeeld

  In deze avonturengame barst het van het goud dat deze mijnwerker allemaal wil opgraven. Maar er zijn ook talloze gevaarlijke keien! Kan jij ervoor zorgen dat hij niet wordt geplet terwijl hij schatrijk probeert te worden?

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  10226 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Basketball FRVR
  Spelen
  Basketball FRVR
  38601 keer gespeeld

  Hoeveel hoops scoor jij in dit intensieve basketbalspel? Als je mist, dan is het spel afgelopen. Weet wat je doet en blijf gefocused.

 • Food Tycoon
  Spelen
  Food Tycoon
  1607 keer gespeeld

  Het is altijd druk in dit gezellige café. Gaat het je lukken om alle gasten te serveren in Food Tycoon, een spannend tijdmanagementspel? Ze hebben altijd haast en ze hebben altijd speciale wensen, met name als het om koffie gaat! 

  Je moet hun bestellingen zo snel mogelijk bereiden om fooien te krijgen en je dagelijkse doelen te halen. Je kunt in elk niveau ook ervaringspunten verzamelen. Hoe meer punten je hebt, hoe meer items van de menukaart je kunt maken. Op de kaart staat van alles, van groene thee tot chocolademelk!

  Hier zijn nog een paar kookspellen die je misschien leuk vindt: Burger Restaurant ExpressCoffee Rush en Sara's cooking class games.

  Spelbediening 

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om gerechten en drankjes te bereiden voor elke gast. 

  Over de spelontwikkelaar

  Food Tycoon is ontwikkeld door spelontwikkelaar FRVR

  Speel op je mobiele apparaat 

  Google Play

 • Mahjong FRVR
  Spelen
  Mahjong FRVR
  52612 keer gespeeld

  Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?

 • Bubble Shooter FRVR
  Spelen
  Bubble Shooter FRVR
  6785 keer gespeeld

  Het regent bubbels! Kun jij ze zo snel mogelijk allemaal wegspelen in dit razendsnelle bubbelschietspel?

 • Slash FRVR
  Spelen
  Slash FRVR
  55 keer gespeeld

  Hoe lang lukt het jou om deze sporttoestellen aan flarden te hakken? Pak je Samoeraizwaard en hak erop los in dit doldwaze actiespel. Kijk wel uit voor de bommen, als je ze raakt dan is het spel afgelopen!

 • Trigon FRVR
  Spelen
  Trigon FRVR
  57 keer gespeeld

  Lead this triangle through the complex obstacle course in this challenging puzzle game. You’ll need to pick the right colors that will allow you to burst through the walls. If you make too many wrong moves, the triangle will be destroyed!

 • KickUp FRVR
  Spelen
  KickUp FRVR
  1342 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij deze voetbal in de lucht? Wat dacht je van een tweede bal? Of zelfs nog meer? Doe je uiterste best om deze ballen te laten blijven stuiteren door ze zo snel mogelijk in de lucht te trappen in een ontzettend spannende sportgame. Deze enorme uitdaging staat je te wachten in dit virtuele stadium.

 • Darts FRVR
  Spelen
  Darts FRVR
  703 keer gespeeld

  Deze online dartgame is een explosieve uitdaging! Kan jij de bommen vermijden terwijl je de darts in de roos probeert te mikken en tientallen ballonnen laat knallen?

 • Ballon FRVR
  Spelen
  Ballon FRVR
  1529 keer gespeeld

  Deze kleine vlieg probeert zijn ballon heel thuis te krijgen. Jammer genoeg lijkt hij om een een eindeloos stuk prikkeldraad gewikkeld te zijn! Kun jij hem helpen zijn ballon te beschermen in dit actiespel?

 • Stack Three FRVR
  Spelen
  Stack Three FRVR
  3336 keer gespeeld

  Het tempo ligt hoog in deze spannende drie-op-een-rij puzzelgame. Kun jij al deze smileys bijhouden? Probeer ze ergens op het bord te plaatsen om ze met andere smileys van dezelfde kleur te verbinden.

 • Harpoon FRVR
  Spelen
  Harpoon FRVR
  1006 keer gespeeld

  Deze visser loopt helemaal achter op schema. Kan jij hem helpen om zijn quota's te halen in deze actiegames? Grijp de harpoen op zijn boot zodat hij kilo's lekkere vis kan vangen en alle drijvende banden en andere rotzooi in de zee kan vermijden. Je kan zijn harpoen zelfs upgraden tussen twee reizen.

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  1828 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Blokvrij FRVR
  Spelen
  Blokvrij FRVR
  354 keer gespeeld

  Al deze blokken proberen van het raster te ontsnappen. Jammer genoeg zijn er andere blokken die de weg blokkeren. Kan jij de weg vrijmaken in dit lastige puzzelspel?

 • Remove FRVR
  Spelen
  Remove FRVR
  3041 keer gespeeld

  Bij deze intense puzzelgame heb je geen moment rust. Combineer razendsnel alle identieke objecten met elkaar en haal een enorme high score als je zo min mogelijk zetten gebruikt bij elke uitdagende ronde.

 • Reeks FRVR
  Spelen
  Reeks FRVR
  351 keer gespeeld

  Kan jij de juiste verbindingen maken in dit verslavende puzzelspel? Je moet de gekleurde stippen op slimme en unieke manier verbinden zonder dat ze met elkaar samenvallen. Plan al je zetten nauwkeurig om fantastische reeksen van goede zetten te maken.

 • Trim FRVR
  Spelen
  Trim FRVR
  1243 keer gespeeld

  De actie is niet te stoppen in deze chaotische en compleet gestoorde puzzelgame! Hoe lang kan jij al deze stenen bijhouden terwijl ze in rap tempo opeenhopen? Let op hun kleuren en combineer ze zo mogelijk met elkaar.

 • Nonogram FRVR
  Spelen
  Nonogram FRVR
  1469 keer gespeeld

  Hoe ver kom jij in dit verraderlijke puzzelspel? Je mag per level maar drie fouten maken, dus je moet van tevoren goed nadenken over elke zet.

 • Lines FRVR
  Spelen
  Lines FRVR
  4105 keer gespeeld

  Het verbinden van stippen is nog nooit zo leuk geweest! Kun jij al deze uitdagende puzzels oplossen? Denk eraan dat je het hele veld moet gebruiken...

 • Hex FRVR
  Spelen
  Hex FRVR
  16848 keer gespeeld

  Kun jij een plekje vinden voor al deze patronen in dit lastige puzzelspelletje? Het is moeilijker dan het lijkt...

 • Dots FRVR
  Spelen
  Dots FRVR
  6632 keer gespeeld

  Zo veel gekleurde stippen, zo weinig tijd! Kun jij ze allemaal wegspelen in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel? Je kunt groepjes van drie, vier of nog veel meer stippen maken!

 • Jewels FRVR
  Spelen
  Jewels FRVR
  3511 keer gespeeld

  Kan jij alle uitdagingen in elk level voltooien in deze drie-op-een-rij puzzelgame? Verbind alle glimmende edelstenen zo snel mogelijk met elkaar.