Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bord- & Kaartspellen

Over Onze Bord & Kaartspellen

Maak jij elke juiste zet in onze uitdagende collectie van bord- en kaartspelletjes? Je kunt je schaakvaardigheden echt verbeteren als je tegen een vriend of computertegenstander speelt met de kunsten en kennis van een echte meester. Er zijn tal van leuke versies van klassieke spelletjes als Ludo, Checkers, Dominoes en Backgammon.

Daarnaast hebben we een geweldige selectie van solitairespelletjes. Check Classic Solitaire voor de eerste of duizendste keer voordat je varianten als Klondike, TriPikes, Spider en FreeCell probeert. Een paar gehaaide kaartspelers staan klaar om het tegen je op te nemen in multiplayerkaartspelletjes als Governor of Poker 3. Pak er een stoel bij en kijk of je een Full House of een Straight Flush kunt krijgen. Veel van deze strategiespelletjes zullen je hersens een echte workout geven!

Wat zijn de beste Bord & Kaart Spelletjes?

 1. Mahjong Connect Classic
 2. Solitaire FRVR
 3. Mahjong: Klassiek
 4. Rummikub
 5. Mahjong Titans Classic
 6. Solitaire Collection
 7. Mahjongg Alchemy
 8. Mahjong Link
 9. Solitaire-Classic
 10. Snoepjesmahjong

Wat zijn de beste Bord & Kaart Spelletjes op mobiel?

 1. Mahjong Connect Classic
 2. Solitaire FRVR
 3. Mahjong: Klassiek
 4. Mahjong Titans Classic
 5. Solitaire-Classic

Wat zijn de nieuwste Bord & Kaart Spelletjes?

 1. Spades