Schaakspellen

 • Flitsschaak 2
  Flitsschaak 2
  619 keer gespeeld

  Zet de koning van je tegenstander mat en win het spel in een flits. Klaar voor een goeie schaakpartij? Schaak!

 • Chess 3D
  Chess 3D
  1246 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt schaken met deze nieuwe 3D-versie. De geweldige graphics zijn een lust voor het oog. Kun jij alle levels voltooien? Kom maar op dan!

 • SparkChess-spel
  SparkChess-spel
  2376 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • Ultimate Chess
  Ultimate Chess
  377 keer gespeeld

  Geniet van klassiek schaken in executiestijl! Ga de ultieme uitdaging van cartoon schaken aan tegen het leger van je tegenstander. Denk vooruit en plan elke zet strategisch om de executie van je leger te voorkomen. Poog de koning van je vijand te pakken, maar pas op, je stuk wordt op gruwelijke wijze gedood als je in het nauw zit. Meesters van het schaken, maak je klaar voor een bloedige strijd!

 • Paardenmissie
  Paardenmissie
  75 keer gespeeld

  Help dit paard om de mysterieuze poort te openen. Verplaats je paard volgens de schaakregels over het bord. Vind de juiste sleutel en ga naar de poort. Verzamel appels, edelstenen, bokalen en andere speciale voorwerpen om je missie te voltooien.

 • Touch Chess
  Touch Chess
  129 keer gespeeld

  Schaak op je mobiele telefoon! Verplaats elk stuk individueel en strategisch om het leger van je tegenstander te veroveren. Zet de koning van je tegenstander schaakmat en bekijk zelfs zetten uit het verleden in een tekstgeschiedenis. Potje schaken? Schaakmat!

 • Schaakstrategie
  Schaakstrategie
  143 keer gespeeld

  Op het slagveld van de schaakspellen kan er maar één de winnaar zijn! Bouw een leger op dat groot genoeg is om het kasteel van de vijand te bestormen, en neem zijn land in bezit. Maak oorlogsbouwwerken om nieuwe typen legers vrij te spelen en naar het slagveld te sturen. Degene met de beste strategie wint in Schaakstrategie!

 • Schaakmaniak
  Schaakmaniak
  431 keer gespeeld

  Neem het op tegen verschillende tegenstanders in dit uitdagende schaakspelletje. Verplaats je stukken op strategische wijze over het bord. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten?

 • No More King
  No More King
  1451 keer gespeeld

  Verover alle stukken op het bord! In dit puzzelspelletje dat is gebaseerd op schaken, moet je alle koningen veroveren. Torens kunnen horizontaal en verticaal worden verplaatst. Lopers kun je alleen diagonaal verplaatsen. Gebruik alle stukken, inclusief de paarden, om de koning te grazen te nemen.

 • Crazy Chess
  Crazy Chess
  55 keer gespeeld

  Versla als het witte paard de zwarte pionnen voordat ze het kasteel bereiken.

 • Smart Chess
  Smart Chess
  1641 keer gespeeld

  Daag jezelf uit tegen een ongelooflijk slimme tegenstander in schaakpartijen, in Smart Chess. Verzin een winnende strategie waarbij je misschien een paar stukken verliest, maar die voor de overwinning zal zorgen! Je zult nooit meer het onderspit delven tegen zo'n slimme tegenstander!

 • 3D-ruimteschaken
  3D-ruimteschaken
  263 keer gespeeld

  Met dit geweldige driedimensionale schaakspel in de ruimte ben je urenlang zoet. Speel een futuristisch potje schaken tegen de computer. Heb je nog een paar strategische zetten achter de hand?

 • Schaken in Flash 3
  Schaken in Flash 3
  1827 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • Reizend paard
  Reizend paard
  66 keer gespeeld

  Zet je hersens aan het werk en maak je klaar voor een unieke schaakuitdaging waar je lang op kunt blijven puzzelen. Hoe vaak kun jij dit paard verplaatsen zonder hem op hetzelfde vakje terecht te laten komen? Kun jij het hele schaakbord rond gaan in dit uitdagende schaakspelletje?

 • Schaken op het kerkhof
  Schaken op het kerkhof
  104 keer gespeeld

  Ga naar deze mysterieuze begraafplaats en bereid je voor op een griezelig schaakpotje. In plaats van schaakstukken moet je zombies verslaan. Kun jij alle monsters onschadelijk maken in dit unieke schaakspelletje?

 • De 8 koninginnen des doods
  De 8 koninginnen des doods
  48 keer gespeeld

  Denk jij dat je deze uitdagende schaakpuzzel kunt oplossen? Hier zijn acht koninginnen. Kun jij ze op zo'n manier op het bord zetten dat ze elkaar niet kunnen aanvallen? Het is een stuk lastiger dan het lijkt. Als jij dit unieke spel weet te voltooien, mag je je gerust een echte schaakgrootmeester noemen.

 • Slimme schakers
  Slimme schakers
  5445 keer gespeeld

  Dit schaakspel heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus: perfect dus voor beginners én meesters!

 • Easy Chess
  Easy Chess
  9930 keer gespeeld

  Schaken voor beginners in deze Easy Chess game.

 • Flash Chess
  Flash Chess
  208 keer gespeeld

  Speel dit schaakspel met 2 personen.

 • Robo Chess
  Robo Chess
  4089 keer gespeeld

  Ga de uitdaging aan tegen een slimme en pratende schaakrobot!

 • 3d Schaken
  3d Schaken
  728 keer gespeeld

  Zeer realistisch schaakspel!