Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dunk Shot

Hoevaak kun jij in Dunk Shot de ballen door de hoepels blijven gooien? Kijk hoe hoog jij kunt klimmen in dit simpele maar uitdagende basketbal spelletje.

Mik nauwkeurig in dit behendigheidsspelletje, want als je ook maar een keertje mist dan moet je weer opnieuw beginnen. Hoe vaak kun jij de bal precies door de hoepel heen schieten?

Hoe speel je Dunk Shot?

In dit sport spelletje verschijnen er steeds twee baskets, de ene iets hoger dan de andere. Trek aan het elastieken net en schiet de bal omhoog. Het doel is steeds om de bal van de ene naar de andere hoepel te laten schieten. Laat je de bal vallen, dan moet je het opnieuw proberen.

Je kunt in de loop van het spel een aantal nieuwe uitdagingen vrijspelen. Zo wordt het spel steeds intenser als je de Limited Time modus bereikt en met een tijdslimiet te maken krijgt. Of kun jij bijvoorbeeld de Bounce modus bedwingen?

Probeer ook de sterren te verzamelen die af en toe verschijnen. Raak ze met de bal om ze te pakken, maar zorg dat je daarbij de basket niet mist. Sterretjes kun je inwisselen voor nieuwe ballen om te gooien, en om grappige achtergronden vrij te spelen met bijvoorbeeld wolkjes of schoolschriftjes.

Spelbesturing

  • GEBRUIK DE MUIS en SLEEP om aan het net te trekken en de mikken. Laat los om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Ben je klaar? Dan zijn hier nog een aantal andere spelletjes om eens uit te proberen:

  1. Shot Shot
  2. Spiral Jump 3D
  3. Basketball Stars
  4. Basket Random

Wie is de maker van Dunk Shot?

Dunk Shot is ontwikkeld door Ketchapp.