Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Blob Opera

Ze zijn groot, blubberig en klaar om te zingen! Sluit je aan bij een geleiachtige groep van monsters als ze aan hun volgende concert beginnen in Blob Opera.

Wat zullen ze opvoeren? Moet de tenor een solo krijgen? En de mezzo-soprano?  Dat en meer mag jij allemaal beslissen in dit unieke muziekspelletje dat deel uitmaakt van een zelflerend experiment dat uit wordt gevoerd door regisseur David Li in samenwerking met Google Arts and Culture.

Je kunt hele nummers componeren en de blobs zelfs opnemen als zij het podium op glibberen! Deel gerust ook een video met al je vrienden online! Als je de blobs liever een paar feestelijke tunes hoort zingen, kun je op de kerstboom drukken. Dan zullen ze uit volle borst kerstliedjes als “Stille Nacht” en “Jingle Bells” zingen!

Hoe speel je Blob Opera?

Blob Opera is een experimenteel online spelletje dat afhankelijk is van machine learning om de stemmen van een levensecht koor na te bootsen. Doe mee met de bobs terwijl ze jouw beslissingen ter harte nemen en een geweldig optreden geven!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN VERSLEEP een blob om ze te laten zingen. 
  • BEWEEG DE MUIS om de toonhoogte te veranderen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar leuke grappige spelletjes om uit te proberen. 

  1. Piano Online
  2. Gooey Yama
  3. Rock Hero
  4. Candy.io

Wie is de maker?

Blob Opera is gemaakt door David Li in samenwerking met Google Arts and Culture.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!