Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

FreeCell: Microsoft Solitaire Collection

Bereid je voor op een leuke uitdaging in Microsoft Solitaire Collection: FreeCell

Deze editie van het klassieke Freecell-spelletje is geweldig voor zowel beginners als ervaren spelers. Je kunt genieten van traditionele graphics en gameplay terwijl je de kaarten combineert.

Als dit spel je bekend voor komt, dan komt dat doordat het uit de Microsoft Solitaire Collection komt. Verschillende titels ontwikkeld door Microsoft  hebben geholpen Freecell en andere solitaire kaartspelletjes populair te maken, vooral in de jaren 80 en 90. Hoe snel kun jij de kaarten op de juiste manier combineren?

Hoe speel je Microsoft Solitaire Collection: FreeCell?

Het doel van dit klassieke kaartspelletje is om alle kaarten in de vier sorteerstapels aan de bovenkant van het scherm proberen te krijgen. Op elke stapel past slechts één kleur en de kaarten moeten op volgorde van hoog naar laag worden geplaatst. De azen zijn de laagste kaarten en koningen zijn de hoogste.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om kaarten bij elkaar te zoeken.
  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om ze van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige kaartspelletjes die je kunt proberen!

  1. Microsoft Solitaire Collection
  2. Classic FreeCell Solitaire
  3. Double FreeCell
  4. Solitaire FRVR

Wie heeft Microsoft Solitaire Collection: FreeCell ontwikkeld?

Microsoft Solitaire Collection: FreeCell is gemaakt door Microsoft