Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

For Honor Warriors.io

For Honor Warriors.io is een arena gevecht multiplayer spelletje uit de casual Nano serie van Ubisoft. Stap de arena in en versla zoveel mogelijk vijanden voordat je held er zelf aan moet geloven. Besluip je tegenstanders en zwaai je wapen om ze uit het veld te slaan. Verzamel de gloeiende icoontjes die verslagen vijanden laten vallen. Zo kun je het niveau van je eigen held verhogen.

Hoe speel je For Honor Warriors?

In dit spel vecht je in de arena om te overleven. Ren op je tegenstanders af door met je muis of je vinger te sturen. Klik om met je wapen te zwaaien. Zorg dat je tegenstanders geraakt worden terwijl je zelf buiten het bereik van hun wapens blijft.

Verzamel de icoontjes die je vijanden laten vallen wanneer je ze verslaat. Je kunt ook achter de kleinere NPC personages aan gaan om te grinden. Word jij de sterkste speler in de arena?

Je kunt tot wel 12 verschillende helden vrijspelen. Ze hebben ieder een unieke look en ook de skill stats zijn voor ieder personage anders.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om je held te laten rennen 
  • Klik of tik het scherm aan om een zwaai te geven met je wapen

Soortgelijke arena spelletjes van Ubisoft

Vind je deze Nano game van Ubisoft leuk om te spelen, probeer dan ook eens een paar van de andere spelletjes die we hebben van deze maker. Zo kun je in Hungry Shark Arena ook een multiplayer battle met brute haaien spelen. Of vecht met allerlei verschillende personages uit bekende Ubisoft series in het vechtspel Brawlhalla: Grand Slam.

Op onze Ubisoft spelletjespagina vind je nog veel meer gave Nano games.

Wie is de maker van For Honor Warriors?

Zoals hierboven al werd aangegeven is For Honor Warriors gemaakt door het oorspronkelijk Franse computerspelletjes bedrijf Ubisoft.