Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Microsoft Minesweeper

Kijk uit waar je je voeten neerzet in Microsoft Minesweeper!

Het klassieke spel is terug in actie in deze geweldige browserversie. Het is een Microsoft-spel dat je binnen een paar minuten kunt leren, maar waar je een heel leven over doet om te perfectioneren! Kun jij alle legen velden op het bord onthullen terwijl je de verborgen mijnen probeert te ontwijken?

De Microsoft-editie van dit tijdloze spel maakte zijn debuut in 1990, maar de allereerste versie dateert uit 1960. Vroege versies van Mijnenveger bevonden zich onder 's werelds eerste computergames en in de jaren daarna verschenen er verschillende versies van. Deze browsereditie van het spel heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus, ideaal dus voor zowel beginners als ervaren spelers. Er zijn ook dagelijkse uitdagingen die je vaardigheden helpen verbeteren.

Als je op een verborgen mijn klikt, ontploft hij en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Let goed op de cijfers op de velden. Elk cijfer geeft aan hoeveel mijnen een veld raakt.

Een indicator boven aan het scherm helpt je ook om bij te houden hoeveel mijnen er verspreid over het speelveld liggen. Als je denkt een mijn te hebben gevonden, zet er dan een vlag bij. Elke verdachte plek kan met een vraagteken worden gemarkeerd.

Hoe speel je Microsoft Minesweeper?

Lukt het jou om deze versie van het populaire strategiespelletje onder de knie te krijgen? Probeer zo snel mogelijk alle velden in elk level te onthullen, zonder een van de explosieve mijnen te activeren.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een veld te onthullen. 
  • KLIK MET RECHTS op een veld om er een vlag in te steken. 
  • DUBBELKLIK MET RECHTS om een veld met een vraagteken te markeren. 

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om over het bord te bewegen.
  • GEBRUIK HET MUISWIEL om in en uit te zoomen (indien beschikbaar).
  • DRUK OP BEIDE MUISKNOPPEN OF HET MUISWIEL (indien beschikbaar) om de resterende velden te onderzoeken die naast een of meer gemarkeerde mijnen liggen.

Soortgelijke spelletjes

Kun je niet wachten om nog meer spannende online spelletjes te proberen? Check dan deze geweldige titels!

  1. Microsoft Sudoku
  2. Microsoft: Solitaire Collection
  3. Battleship War
  4. Ludo Legend

Wie is de maker?

Geloof het of niet, maar Microsoft Minesweeper is gemaakt door Microsoft!