Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hungry Shark Arena: Horror Night

Hungry Shark Arena: Horror Night is een speciale Halloween-versie van het multiplayer arena spelletje van Ubisoft. Spook door de baai met je monsterlijke haaien en verslind alle andere spelers.

Hoe speel je Hungry Shark Arena: Horror Night?

In dit Halloween-spelletje worden er aan het begin van elke ronde 20 spelers per helikopter in de baai gedropt. Je hebt 30 seconden om zoveel mogelijk vissen op te eten en groter te worden. Als de teller afloopt mogen alle spelers ook elkaar aanvallen.

Ontwijk de mijnen en zwem achter de andere spelers aan om ze in stukken te bijten. Tegenstanders die je hebt verslagen worden tot nette plakjes vis gehakt. Eet ze snel op voordat een ander eropaf snelt en er met de buit vandoor gaat.

Let op, want je kunt alleen de haaien aanvallen die kleiner zijn dan jij. Zorg dus dat je grotere tegenstanders ontwijkt. Gebruik de muntjes die je hebt verdiend om nog meer gemuteerde monsters uit de diepe zee vrij te spelen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om rond te zwemmen met je haai. Klik op de linkermuisknop om naar voren te snellen en aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook het oorspronkelijke Hungry Shark Arena spel en verzamel ook alle originele haaien uit deze game.

Ook hebben we nog een aantal andere mooie Ubisoft Nano spelletjes die je op onze site gratis kunt spelen:

Assassin’s Creed: Freerunners
The Rabbits: Volcano Panic
Might and Magic Armies

Wie is de maker van Hungry Shark Arena: Horror Night?

Hungry Shark Arena: Horror Night is gemaakt door Ubisoft.