Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Microsoft Wordament

Laat je vocabulaire vaardigheden zien in Microsoft Wordament! Wat ontdek jij terwijl je door de door elkaar gehaalde letters in dit puzzelspelletje zoekt?

Vorm zoveel mogelijk woorden in elk level van dit Microsoft-spelletje terwijl je je een weg baant door een weelderige tuin en tal van andere wereldkaarten. Er zijn dagelijkse uitdagingen die je kunt proberen, maar je kunt ook gelijk in een snelle sessie duiken.

Hoe speel je Microsoft Wordament?

Microsoft Wordament is een leuk woordspelletje dat deel uitmaakt van de Microsoft Ultimate Word Games-collectie. Maak woorden die uit drie of meer letters bestaan terwijl je in elk level de doelen probeert te behalen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om woorden te vormen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze online spelletjes.

  1. Microsoft Jewel
  2. Solitaire Collection
  3. Kitty Scramble
  4. Gartic.io

Wie is de maker?

Microsoft Wordament is gemaakt door Microsoft.