Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rabbids Wild Race

Rabbids Wild Race is een woest en waanzinnig jetpack-race avontuur. In dit multiplayer spelletje versla je alle tegenstanders door munten te verzamelen en op weg naar de finish allerlei kattenkwaad en sluwe trucjes uit te halen.

Hoe speel je Rabbids Wild Race?

In dit actie spelletje van Ubisoft doe je mee aan een racewedstrijd met de wilde Rabbids uit de Rayman spin-off serie. Deze keer vliegen deze chaotische beestjes door de lucht met jetpacks! Blijf je tegenstanders voor door allerlei valstrikken te ontwijken en boosters te verzamelen.

Je moet bovendien niet alleen oppassen voor de listen van je ondeugende tegenstanders. Het parcours is ook nog een hindernisbaan vol laserstralen, vuur en andere gevaren. En als dat nog niet genoeg is, rent ook elke Rabbid die een vlammenwerper, een plasmakanon of ander wapen heeft de baan op om je tegen te houden!

Verzamel boosters zoals magneten om munten aan te trekken en nitro fuel om de anderen voor te blijven. Upgrade je Rabbids, verzamel Daily Rewards en speel een hele reeks grappige personages uit deze Ubisoft-franchise vrij.

Spelbesturing

  • Je Rabbid rent automatisch
  • Druk met je vinger op het scherm (of houd de linkermuisknop ingedrukt) om je jetpack te activeren en omhoog te vliegen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit geinige avontuur leuk vindt om te spelen, zorg dan dat je deze andere Ubisoft Nano games uit onze collectie niet mist:

  1. Rabbids: Volcano Panic
  2. Rayman’s Incrediballs Dodge
  3. Hungry Shark Arena
  4. Assassin’s Creed: Freerunners

Wie is de maker van Rabbids Wild Race?

Rabbids Wild Race is gemaakt door Ubisoft.