Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tom Clancy’s Shootout

Tom Clancy's Shootout is een First-Person Shooter spel waarin je kunt trainen met de agenten uit Ubisoft's Tom Clancy serie. Schiet op de doelwitten maar zorg dat je de burgers niet raakt.

Hoe speel je Tom Clancy's Shootout?

Maak je klaar voor een aantal intense schietoefeningen met de agenten uit de Tom Clancy's Ubisoft spellen zoals Ghost Recon en Rainbow Six. Kies je agent en neem je positie in.

Doelwitten met de silhouetten van terroristen verschijnen in de omgeving. Je kunt ze op het lichaam raken, of richt op hun hoofd om ze met één schot te vellen. Schiet de drones neer om betere wapens vrij te spelen. Raak ze voordat de andere spelers ze naar beneden weten te halen.

Pas op, want er duiken ook blauwe kartonnen figuren op zonder doelschijf erop. Deze stellen onschuldige burgers voor, en die mag je niet raken. Soms bewegen de criminele doelen achter burgers langs, en soms dragen ze wapens of explosieven, dus je zal goed moeten mikken om ze snel uit te schakelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te mikken
  • Klik om te schieten

Soortgelijke spelletjes

Ben je op zoek naar meer FPS-spelletjes zoals Tom Clancy’s Shootout, bekijk dan ook eens deze games uit onze verzameling:

  1. Subway Clash 3D
  2. Superhot
  3. Bank Robbery Online
  4. Winter Clash 3D

Wie is de maker van Tom Clancy’s Shootout?

Tom Clancy’s Shootout is gemaakt door Ubisoft.