Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Microsoft: Mahjong

Zoek de stenen zo snel mogelijk bij elkaar in Microsoft: Mahjong!

Het is een leuke en unieke versie van het klassieke bordspel. Er zijn dagelijkse uitdagingen die je vaardigheden helpen verbeteren, naast verschillende beloningen, thema's en andere onderdelen om het fris en spannend te houden.

Je kunt het bord leeg proberen te ruimen terwijl je ontspant in een prachtige tuin of tijdens een ruimtereis! Er zijn zelfs statistieken die je helpen om je verliezen, overwinningen en voortgang bij te houden.

Hoe speel je Microsoft: Mahjong?

Microsoft: Mahjong is een klassieke versie van het geliefde puzzelspelletje. Zoek twee identieke stenen bij elkaar om ze van het bord te verwijderen. Het spel kan alleen gewonnen worden door alle stenen bij elkaar te zoeken en te verwijderen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren en de verschillende stenen te zoeken.
  • KLIK MET LINKS op een steen voor je NOG EEN KEER MET LINKS KLIKT om de steen met een andere steen te combineren.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag mahjongspelletjes of drie-op-een-rij-spelletjes speelt, probeer dan deze is.

  1. MahJongCon
  2. Farm Connect 2
  3. Candy Riddles

Wie is de maker?

Microsoft: Mahjong is gemaakt door Microsoft.