Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Microsoft Word Twister

Wat weet jij allemaal in elkaar te draaien in Microsoft Word Twister? Laat je spellingsvaardigheden zien in dit uitdagende online spelletje.

Je krijgt in elk level een verzameling gemengde letters te zien. Gebruik ze om woorden te maken die in de sleuven op het bord passen in dit Microsoft-spelletje. Het is slechts een van de vele leuke titels die je in de Microsoft: Ultimate Word Games-collectie zult vinden. Voldoe in elk level aan de doelstellingen terwijl je een weelderige tuin verkent.

Hoe speel je Microsoft Word Twister?

Verplaats de letterstenen om er woorden van te maken terwijl je in elk level de doestelling probeert te halen. Als je van woordspelletjes als Scrabble houdt, zul je dit geweldig vinden!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om de letters te rangschikken of naar de lege sleuven te verplaatsen om woorden te vormen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je jouw spellingsvaardigheden nog verder verbeteren? Als dat zo is, probeer dan deze prachtige online spelletjes ook eens!

  1. Microsoft Wordament
  2. Word Search Pictures
  3. Kitty Scramble

Wie is de maker?

Microsoft Word Twister is gemaakt door Microsoft.