Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Idle Miner Space Rush

Idle Miner Space Rush is een multiplayer graafspelletje waarin je zoveel mogelijk maankristallen moet delven voordat tijd om is. Kun jij meer edelstenen verzamelen dan je tegenstanders?

Hoe speel je Idle Miner Space Rush?

Aan het begin van elke ronde verlaten alle spelers hun basis en kun je beginnen met graven. Hak door de grond met je pikhouweel en graaf een mijn onder het oppervlak van de maan om kristallen te zoeken in dit ruimte spelletje.

Je rugzak zit al snel zo vol edelstenen dat je er niets meer bij gepropt kan worden. Keer snel terug naar je basis om je rugzak te legen. Nu kun je ook een aantal upgrades kopen met het geld dat je verdiend hebt. Zo kun je bijvoorbeeld sneller graven of een grotere rugzak kopen.

Soms kom je een ondergrondse basis tegen, of ontdekt een medespeler zo’n basis. Dat komt mooi uit, want nu hoef je niet meer helemaal omhoog te klimmen om je rugzak te legen en upgrades te kopen. Dat kan namelijk bij iedere basis.

Aan het einde van iedere ronde worden de spelers beloond op basis van de hoeveelheid kristallen die ze hebben gevonden en hun positie op de ranglijst. Spaar munten om nieuwe astronauten vrij te spelen met betere stats.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te rennen, klimmen, en graven.

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit spelletje leuk? We hebben namelijk nog een hele verzameling andere spelletjes van Ubisoft. Mis ze niet! Je kunt een van de onderstaande spelletjes proberen, of een kijkje nemen op onze Ubisoft spelletjes pagina:

  1. Balls Race
  2. Hungry Shark Arena
  3. Tom Clancy’s Shootout
  4. Assassin’s Creed: Freerunners

Wie is de maker van Idle Miner Space Rush?

Idle Miner Space Rush is gemaakt door Ubisoft.