Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Might and Magic: Armies

Er woedt een epische oorlog in Might and Magic: Armies. Lukt het jou om jouw legers naar de overwinning te leiden in dit gevechtspelletje voor meerdere spelers?

Je koninkrijk wordt razendsnel overspoeld door een giftige mist! Hoe lang hou jij het vol in dit actiespelletje? Verzamel ridders en krachtigere krijgers terwijl je tegen andere clans vecht. Stijg jij naar de top van het klassement om een legendarische held te worden, of word je binnen enkele seconden al verslagen? Hoog tijd om daarachter te komen!

Hoe speel je Might and Magic: Armies?

Might and Magic: Legers is een MMO-spelletje dat je middenin een epische strijd om te overleven in een magisch koninkrijk plaatst. Vorm snel een leger door ridders en andere krijgers op de kaart te rekruteren. Als jouw leger in botsing komt met het leger van een andere speler dat kleiner is dan het jouwe, zijn je kansen op overwinning vrij groot. Maar kijk uit als ze groter zijn!

Spelbediening

Muis

  • BEWEEG DE MUIS om het koninkrijk te verkennen en je leger uit te breiden.

Toetsenbord

  • DOOR OP DE PIJLTOETSEN TE DRUKKEN, kun je ook door het koninkrijk dwalen en je leger uitbreiden.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige actie- en fantasiespelletjes om uit te proberen! 

  1. Assassin's Creed: FreeRunners
  2. Keeper of the Grove 3
  3. Witch Killer
  4. Hungry Shark Arena

Wie is de maker?

Might and Magic: Armies is gemaakt door Ubisoft.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!